PES 2016 maça girerken oyundan atma sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

fatih3456634

Femtopat
Arayüze geliyorum. Tam girecekken maça oyundan atıyor. Manuel kurulumda yaptım V1 güncellemesinde. Otomatik kurulumda yaptım yine atıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

1- CD kullanmadım. Steam üzerinden dosya bütünlüğü doğrulama ile çözüyordum bu sorunları genelde.
2- Güncellemeden sonra çalışmıyor, büyük ihtimal güncellemeden kaynaklı bir sıkıntı var.

Oyun orijinal ise Steam'e oyunun içinden çıkan kodu yazarak kütüphane ekleyebiliyor olman lazım. Bu yöntemi de deneyebilirsin.
Oyun CD olmasına rağmen orijinal değilse zaten daha fazla buradan destek alabileceğini sanmıyorum.

1- CD kullanmadım. Steam üzerinden dosya bütünlüğü doğrulama ile çözüyordum bu sorunları genelde.
2- Güncellemeden sonra çalışmıyor, büyük ihtimal güncellemeden kaynaklı bir sıkıntı var.

Oyun orijinal ise Steam'e oyunun içinden çıkan kodu yazarak kütüphane ekleyebiliyor olman lazım. Bu yöntemi de deneyebilirsin.
Oyun CD olmasına rağmen orijinal değilse zaten daha fazla buradan destek alabileceğini sanmıyorum.

Önceden olmuyordu bu hata. Sonra sildim geri yükledim bu olmaya başladı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı