PES 2018'deki yeni özellikler

KONAMI, PES 2013'den sonra iyi bir oyun çıkaramadı. Lisans konusunda FIFA'nın hep bir adım gerisinde kaldı. PES 2018'in de hayal kırıklığı olacağı düşüncesindeyim.

KONAMI, PES 2013'den sonra iyi bir oyun çıkaramadı. Lisans konusunda FIFA'nın hep bir adım gerisinde kaldı. PES 2018'in de hayal kırıklığı olacağı düşüncesindeyim.
Lisans konusunda dedikleriniz doğru olabilir fakat özellikle PES2017 de gelişimin olduğu bariz belli, önyargılarla yorum yapmamakla birlikte PES2018 için umutluyum.

Ben normalde FIFA'cıyımdır ama bu sene ki PES videosu bana gerçek bir maç izliyormuşum havası yaşattı. Yanlış anlaşılmasın grafik olarak değil, mekanik olarak bu hissi verdi ve bu önemli bence.

PES 2017 çok kötü bir çıkış yaptı ve istikrarını koruyor. 2018 de ne gibi değişiklikler var ? Bir çok... Hepsi şuan aklım da değil. Oynanış mekanikleri daha akıcı eski oyunlara göre hızlı bir oyun bizi bekliyor. Yine eski seriler de olduğu gibi. Topun gideceği yeri gösteren bir işaret olmayacak. Bu da daha fazla gidiş yönü tercihi sunuyor bize. Lisans sıkıntısı yine olacak.
PES 2016 oynuyorum. Ana lig kurdum ve şuan 2024 yılın da Lyon teknik direktörlüğünü yapıyorum. Hedefimiz bu sezon bütün kupaları kazanmak. :D

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı