PES 2019 Lite NVIDIA ekran kartını görmüyor

ismail58

Hectopat
Katılım
18 Şubat 2015
Mesajlar
16
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
NVIDIA ekran kartını görmüyor.

Adsız.png
Adsız1.png
Adsız2.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Nvidia denetim masasına girin ve yüksek performanslı Nvidia İşlemcisi seçeneğini seçin ve uygulayın. Ayrıca oyuna sağ tıkladığınızda grafik işlemciyle çalıştıra tıklayın ve Nvidia' yı seçin. Sizde otomatik olarak entegre grafik kullanılıyor.
 
Nvidia denetim masasına girin ve yüksek performanslı Nvidia İşlemcisi seçeneğini seçin ve uygulayın. Ayrıca oyuna sağ tıkladığınızda grafik işlemciyle çalıştıra tıklayın ve Nvidia' yı seçin. Sizde otomatik olarak entegre grafik kullanılıyor.
Bende de aynı sorun var ama nvidia denetim masası açılmıyor
 
Şu anda, denetim masasındaki otomatik seçimi kaldırıp, GTX 850M grafik işlemcisini ayarladım. Geforce sitesinde de son sürücünün kurulu olduğu yazıyor, güncelleme kontrolü yaptığımda. Ayrıca, oyuna girerken de sağ tıklayıp, yüksek performanslı nvidia grafik işlemcisi ile çalıştır diyorum. Buna rağmen aynı hatayı veriyor.
Ek bilgi olarak; aynı bilgisayarda Pes 2019 Demo kurulu ve sıkıntısız oynuyorum. Oyunun, steamdeki tüm driver indirmelerini de kontrol ettim ve doğrulama yaptı. Yine de işi çözemedim.
NVİDİA marka ekran kartımı Pes 2019 Lite oyununun görmemesine ilişkin sorunu çözemedim. Yorumlarda yardımcı olan arkadaşın söyledikleri maalesef benim işimi görmedi. Oyunu sildim ve baştan Steamden indiriyorum. Umarım bu sefer beni uğraştırmaz ve doğrudan tanır ekran kartını.
 
Son düzenleme:
Bende aynı ekran kartına sahibim ve aynı sorunu yaşıyorum. Nvidia Geforce uygulamasında oyun gözükmüyor, burada söylenen gibi bende nvidia denetim masasının içerisinden yüksek performanslı nvidia ekran kartını kullan şeklinde ayarlayıp oyuna girince oyun açılıyor ama ilk yarıdan sonra FPS 40 civarına düşüyor ve maç boyunca öyle devam ediyor. Oyunu silip tekrardan kurmayı düşünüyorum. Oyunu silip tekrardan kurmak işe yaradı mı?
 
Bende de aynı sorun var ve 2-3 aydır çözemedim, oyunu sildim ekran kartı driverini sildim yükledim yine olmadı. oyun intel hd grafik ile açılıyor. PES 2019 Lite indirdim bu oyun normal nvidia ile açılıyor myclupa da otomatik giriş yaptı pes2019 yüklü olduğundan. ama lite sonuçta diğer takımlarla oynuyamıyorsun. Setting ve nvidia denetim masasında oyun ayarları normal gözükmesine rağmen intelle açıyor. Ne yapmak lazım konuyu takibe aldım yardımcı olursanız seviniriz. Teşekkürler
 

Dosya Ekleri

  • 111.jpg
    111.jpg
    114,2 KB · Görüntüleme: 257
  • 222.jpg
    222.jpg
    63,9 KB · Görüntüleme: 275

Yeni konular

Geri
Yukarı