PES 2020 Alınır mı?

Halit70

Decapat
Makaleler
3
Daha fazla  
Demo sürümünü oynuyorum beğendim ama sanki online oyuncu ararken çok bekletiyor gibi, siz ne dersiniz? 149 TL

İşin lisans kısmında, sunum kısmında Fifa çok daha iyi. Ayrıca online modlar olarak da daha iyi. Ancak bu seneki PES oyununda, oyun mekanikleri, top fiziği, oyuncu hareketleri Fifa'dan kat be kat iyi olmuş.

Uzun yıllar sonra ilk kez acaba eski sevgiliye dönüp, Fifa değil de PES mi alsam diye düşündüm ben de. Çok fazla online içerik sevdalısı da değilim futbol oyunlarında. O bakımdan bu sene PES'e bir şans vereceğim zannedersem.

Yıllardır FIFA oynayan birisi olarak, bu sene PES'i çok daha başarılı buldum. Tabii deneyimlediğimden değil, paylaşılan video'lardan gözlemlediğim kadarı ile. Keşke lisanslar da olsa. Şans verilebilir diye düşünüyorum fakat 149 TL verilir mi, orasını bilemem. Tek diyebileceğim şey iyi bir iş çıkarttıkları.

Ben PES'i online olarak daha çok seviyorum ama çevrimiçi oyuncu çok az. PS den 20 kat az.

Ben çok beğendim bence alınır yayın kamera açısını çoğu kişi beğenmiyor ama ben çok beğendim baya gerçekçilik katmış oyuna keza top fizikleri falan da baya iyi.

Ben çok beğendim bence alınır yayın kamera açısını çoğu kişi beğenmiyor ama ben çok beğendim baya gerçekçilik katmış oyuna keza top fizikleri falan da baya iyi.
Online rakip ara diyorum ama çok bekliyorum sonra da çok kötü bağlantılı biri geliyor.

Bu sene arkadaşlarında söylediği gibi Pes' te bir gözle görülür fark var. Oynayış, grafik yeni mekanikler..
Sanırım bende indirime girmesini bekleyip alacağım. Online kısmında bu sene de şarşırtmadı konami beni. MM' i çok kötü. Maalesef bu konuyu düzeltmeleri lazım. Bekleyelim bakalım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı