greazy Picopat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 132 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #51 Kuffoa dedi: Dostlar alan var mı? Güvenilir mi satıcı? Genişletmek için tıkla... Aldım çalıştı ekran görüntüsünü birazdan atacağım.
Kuffoa dedi: Dostlar alan var mı? Güvenilir mi satıcı? Genişletmek için tıkla... Aldım çalıştı ekran görüntüsünü birazdan atacağım.
Vanga28 Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 1.212 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #52 Pes 21 nasil olmaz anlamıyorum.
insann Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 2.302 Çözümler 10 4 Ağustos 2024 #53 Konuyu hortlatıyorum ama ben 12 Ağustos' ta bu oyunu satın almıştım fakat şimdi Durmaplay siparişlerim kısmında oyun gözükmüyor. Nasıl çözebilirim ?
Konuyu hortlatıyorum ama ben 12 Ağustos' ta bu oyunu satın almıştım fakat şimdi Durmaplay siparişlerim kısmında oyun gözükmüyor. Nasıl çözebilirim ?
Kaan Öner Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 5.056 Çözümler 6 Yer Pendik 4 Ağustos 2024 #54 insann dedi: Konuyu hortlatıyorum ama ben 12 Ağustos'ta bu oyunu satın almıştım fakat şimdi DurmaPlay siparişlerim kısmında oyun gözükmüyor. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Oyun neden DurmaPlay'de gözükecek key girmediniz mi?
insann dedi: Konuyu hortlatıyorum ama ben 12 Ağustos'ta bu oyunu satın almıştım fakat şimdi DurmaPlay siparişlerim kısmında oyun gözükmüyor. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Oyun neden DurmaPlay'de gözükecek key girmediniz mi?
insann Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 2.302 Çözümler 10 5 Ağustos 2024 #55 Kaan Öner dedi: Oyun neden DurmaPlay'de gözükecek key girmediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır keyi girmemiştim, Voidu gibi sitelerde uzun süre geçse bile gözüküyor key ama bunda gözükmedi. Yapabilecek bir şey var mı ? Desteğe falan mı yazsam acaba ? Kaan Öner dedi: Oyun neden DurmaPlay'de gözükecek key girmediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada sizin Steam keyiniz hala siparişlerim kısmında gözüküyor mu ? Benim siparişlerim kısmımda hiçbir şey gözükmüyor. Son düzenleme: 5 Ağustos 2024
Kaan Öner dedi: Oyun neden DurmaPlay'de gözükecek key girmediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır keyi girmemiştim, Voidu gibi sitelerde uzun süre geçse bile gözüküyor key ama bunda gözükmedi. Yapabilecek bir şey var mı ? Desteğe falan mı yazsam acaba ? Kaan Öner dedi: Oyun neden DurmaPlay'de gözükecek key girmediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada sizin Steam keyiniz hala siparişlerim kısmında gözüküyor mu ? Benim siparişlerim kısmımda hiçbir şey gözükmüyor.
Wag7r Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 865 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #56 Hocam varsa link atarmisiniz sitede bulamadım da , almak istiyorum.
insann Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 2.302 Çözümler 10 5 Ağustos 2024 #57 Wag7r dedi: Hocam varsa link atarmisiniz sitede bulamadım da , almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bitti hocam indirim. Ben yaşadığım sorunu söylemek istedim sadece.
Wag7r dedi: Hocam varsa link atarmisiniz sitede bulamadım da , almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bitti hocam indirim. Ben yaşadığım sorunu söylemek istedim sadece.
Wag7r Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 865 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #58 insann dedi: Bitti hocam indirim. Ben yaşadığım sorunu söylemek istedim sadece. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam , teşekkür ederim sana da kolay gelsin
insann dedi: Bitti hocam indirim. Ben yaşadığım sorunu söylemek istedim sadece. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam , teşekkür ederim sana da kolay gelsin
Kaan Öner Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 5.056 Çözümler 6 Yer Pendik 5 Ağustos 2024 #59 insann dedi: Bitti hocam indirim. Ben yaşadığım sorunu söylemek istedim sadece. Genişletmek için tıkla... Ben oyunu oyunfor muydu neydi oradan 20TL mi 15 tlmi ne almıştım zamanın da key olarak hesaba girdim. DurmaPlay ile iletisime geç bu durumda.
insann dedi: Bitti hocam indirim. Ben yaşadığım sorunu söylemek istedim sadece. Genişletmek için tıkla... Ben oyunu oyunfor muydu neydi oradan 20TL mi 15 tlmi ne almıştım zamanın da key olarak hesaba girdim. DurmaPlay ile iletisime geç bu durumda.
insann Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 2.302 Çözümler 10 5 Ağustos 2024 #60 Kaan Öner dedi: Ben oyunu oyunfor muydu neydi oradan 20TL mi 15 tlmi ne almıştım zamanın da key olarak hesaba girdim. DurmaPlay ile iletisime geç bu durumda. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Durmaplay Şimdi mail de attım, yanıt bekliyorum.
Kaan Öner dedi: Ben oyunu oyunfor muydu neydi oradan 20TL mi 15 tlmi ne almıştım zamanın da key olarak hesaba girdim. DurmaPlay ile iletisime geç bu durumda. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Durmaplay Şimdi mail de attım, yanıt bekliyorum.