İntelin HD grafik ekran kartları AMD'nin kinden daha kötüdür rica etsem işlemcinin modelini söyler misin?PES 2020 indirdim, laptopta 2 tane erkan kartı var. Ana ekran kartım Intel ama oyuna AMD ile giriyor ve kasma yaşanıyor. Hep NVIDIA ile ilgi çözüm gösterilmiş, Intel'de nasıl çözülüyor? Bilgisi olan yardım edebilir mi?
AMD ekran kartını devre dışı bırakırsa oyuna giremez gpu'nuz yetersiz hatası alırAMD ekran kartını devre dışı bırakmayı dene.
HD Grafik, işlemcilerin kendi içinde dahili olarak barındırdığı bir Intel grafik çözümüdür.İntelin GPU su değilde CPU su vardır genelde yada benim bildiğim GPU olan AMD olmasın?
BiliyorumHD Grafik, işlemcilerin kendi içinde dahili olarak barındırdığı bir Intel grafik çözümüdür.
Intel'in GPU'su olmadığını belirttiniz ya ben de doğrusunu söylemiştim.Biliyorum.
Daha öğreneceğim çok şey var. Bu da doğru bildiğim yanlışmış. Doğrusunu öğrettiğin için teşekkürler.Intel'in GPU'su olmadığını belirttiniz ya ben de doğrusunu söylemiştim.
Mesajı beğenmek de teşekkür etmektir.Daha öğreneceğim çok şey var. Bu da doğru bildiğim yanlışmış. Doğrusunu öğrettiğin için teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.