PES 2021 dahili ekran kartını kullanıyor

Zımbo

Decapat
Daha fazla  
Normalde ekran kartım AMD HD 7600M ama PES 2021 Intel HD Graphics 4000 yani işlemcinin ekran kartını kullanıyor değiştiremiyorum. Çözümü nedir bilen var mı?
İşletim sistemi: Windows 8.1

Aygıt yöneticisine gidin görüntü bağdaştırıcısının yanındaki küçük oka tıklayın ve bir ekran görüntüsü atarsanız daha iyi yardımcı olabilirim.

Normalde ekran kartım AMD HD 7600M ama PES 2021 Intel HD Graphics 4000 yani işlemcinin ekran kartını kullanıyor değiştiremiyorum. Çözümü nedir bilen var mı?

Hocam arkadaşın dediği gibi Aygıt Yöneticisi'nden görüntü bağdaştırıcısına girin Intel HD Graphics 4000'e sağ tıklayıp cihazı devre dışı bırak deyin. Sadece oyundayken yapmanızı öneririm normal kullanımda tek ekran kartına yükleme yapmak cihazı yorar.

Windows tuşuna basıp grafik ayarları kısmına git. Ya da ayarladan. Göz at diyerek pes21'i seç. Bulup seçtikten sonra oyuna tıkla seçeneklerden yüksek performans kısmında ekran kartın yazar onu seç. Artık oyunun ekran kartı ile başlatılacak. Bende de böyle.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    10,6 KB · Görüntüleme: 894
Aygıt yöneticisine gidin görüntü bağdaştırıcısının yanındaki küçük oka tıklayın ve bir ekran görüntüsü atarsanız daha iyi yardımcı olabilirim.

Windows 8.1 de böyle bir şey yok sanırım.

Dosya Ekleri

• xiboıx.PNG
    3,3 KB · Görüntüleme: 735
Hocam fotoğrafdaki yerden HD Graphics'e sağ tıklayınca ne çıkıyor (fazla Win 8 kullanmadım yanlış bir şey göstermeyeyim ondan sordum)

Laptop kullanıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…