PES 2021 güncelleme desteği kesildi mi?

Yer
Konya
Daha fazla  
Oyunu daha önceden Steam üzerinden satın almıştım. Uzun aradan sonra tekrar indirdim. Kadro güncel değil, Online hizmet şu an kullanılamıyor uyarısı veriyor. Konu hakkında bilgim yok acaba KONAMİ, PES 21 güncelleme desteğini çekti mi?

Peki kadro güncelleme işinin bir yöntemi var mıdır? Bir de bu durum FIFA için de geçerli mi?

Eve Online destek kesildi fakat SmokePatch gibi güzel çalışan yamalar var isterseniz göz atabilirsiniz.

Hocam artık Online destek kesildiği için yama kullanmamda sorun olmayacaktır belki ama ben yine de yamasız sade bir şekilde kullanmak istiyorum. Manuel olarak kadro güncellemeyle de hiç uğraşamam sanırım böyle kalacak.

Ben de oyunlarda çok yama tercih eden biri değilim sadece güncel kadrolar için kullanıyorum. Oyunu çok yoran büyük boyutlu bir yama değil şans verebilirsiniz belki.

Ben de oyunlarda çok yama tercih eden biri değilim sadece güncel kadrolar için kullanıyorum. Oyunu çok yoran büyük boyutlu bir yama değil şans verebilirsiniz belki.

Yamaya karşı ön yargım olduğu için değil ama yine de oynadığım oyunun tamamen orijinal kalmasını daha çok seviyorum. Bir de bu yama keyfi bir durum olduğu için benim için çok önemli değil. Ha hikayesi olan bir oyun olsa ve Türkçe yaması olmasa o zaman Türkçe yama yapardım. Ama yine de ilgilendiğin için teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı