PES 2021 maç başlama ekranında oyundan atıyor

Daha fazla  
PES 2021 (orijinal değil) yükledim ama maç başlama ekranında hata vermeden atıyor. Çözüm için yardımcı olabilecek var mı?
Antivirüs programı yok ve Windows güvenlik duvarı kapalı.

Laptop mu hocam ?

İşlemci 12. nesil ise korsan oyunlarda sorun çıkarıyor hocam.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
çözümü bu videoda var fakat çok ısınıyor işlemci bunu yapınca. Çözüm orijinal oyun almak.

Laptop mu hocam ?

İşlemci 12. nesil ise korsan oyunlarda sorun çıkarıyor hocam.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
çözümü bu videoda var fakat çok ısınıyor işlemci bunu yapınca. Çözüm orijinal oyun almak.

Evet leptop ve 12. Nesil .
Cevap için teşekkürler hocam.

Monster . Hocam bu arada bu sorunla açılan konulara bakarken senin konuna denk geldim.
Pes 2021 i orjinal nerden aldın o dönem .
25 TL ye steam multi hesap almıştım herkesin girebildiği. Onunla idare etmiştim. Sonra 150 TLye steam hesabı aldım bilgileri değiştim sorunsuz kullanıyorum.

Hocam BIOS ayarlarına girin legacy Game compatibility mode diye bir açar varsa açın. HP de yok belki Monster'da vardır.

Son düzenleme:
Konuyu yeniden gündeme getiriyorum Link'te yazdığına göre sorun çözülmüş ama bende herhangi bir değişiklik olmadı. Tüm sürücüler güncel hâlâ oyun maça girmeden atıyor. Sıkıntı korsan olmasından dolayı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu yeniden gündeme getiriyorum Link'te yazdığına göre sorun çözülmüş ama bende herhangi bir değişiklik olmadı. Tüm sürücüler güncel hâlâ oyun maça girmeden atıyor. Sıkıntı korsan olmasından dolayı mı?
Evet hocam korsan olunca atıyor oyundan.

Cihaz ne hp falan mı?

PES 2021 (orijinal değil) yükledim ama maç başlama ekranında hata vermeden atıyor. Çözüm için yardımcı olabilecek var mı?
Antivirüs programı yok ve Windows güvenlik duvarı kapalı.

Çözdüm7 çözdüm çok mutluyum. Sonunda çözdüm, 50 kere indirdim sildim orijinal denedim ama sonunda arkadaşın attığı video ile çözdüm. Herkese çok teşekkürler CPU'yu sanalları çıkararak sadece ana çekirdekleri kullanarak çözebilirsiniz.

Çözdüm7 çözdüm çok mutluyum. Sonunda çözdüm, 50 kere indirdim sildim orijinal denedim ama sonunda arkadaşın attığı video ile çözdüm. Herkese çok teşekkürler CPU'yu sanalları çıkararak sadece ana çekirdekleri kullanarak çözebilirsiniz.

Sıcaklık kaç derece oluyor?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı