PES 2021 oynamak için PES 2020 gerekir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yabancı sitelerde de benzer soru sorulmuş ve 2020'nin DLC'si gibi olup season Update şeklinde olacağı, 2020'ye de sahip olmanız gerekeceği söylenmiş.

Anlamıyor ki kardeşim adam hala DLC değil diyor bir de yanlış bilgi vermeyin yazmış.

Eger senin dedigin gibi olmazsa bana oyunu satin alacak misin? Bunun sözünü veriyor musun?

Bak bakalim ne bu? Hala inat ediyorsun.

PES 20'ye sahip olmaniz gerekmiyor.

Oku hadi o gözlerinle. Ingilizce biliyor musun? Cevireyim mi?

Arkadaşlar oyun Update olacak konamı yaptığı açıklamada PS5 için özel PES 2022'ye odaklandık pes21 sadece güncelleme olarak gelecek dedi.
Neyse kardeşim siz alırsınız Update'i sonra oyun olmadığını anlarsınız.

Eger senin dedigin gibi olmazsa bana oyunu satin alacak misin? Bunun sözünü veriyor musun?

Bak bakalim ne bu? Hala inat ediyorsun.

PES 20'ye sahip olmaniz gerekmiyor.

Oku hadi o gözlerinle. İngilizce biliyor musun? Cevireyim mi?

Kardeşim sen oku sen Update diyor Update PES 2020'ye bak bakayım Update yazıyor mu?

Gerekeceğini iddia edenler şuraya istinaden söylüyor sanırım:

Fakat Konami'nin sitesinde geçen yazışmaya göre gerekmeyecek:

Question
Do i need to own efootball PES 2020 to play the efootball PES 2021 season Update?

Answer
No. The efootball PES 2021 season Update is designed as a standalone Experience, and can be installed and played without efootball pes 2020.

*Bu ürün, eFootball PES 2020'nin (2019 Eylül ayında yayınlanmıştı) güncellenmiş sürümüdür ve en yeni oyuncu verilerini ve kulüp kadrolarını içerir. Bazı liglerin kadrolarının yayından sonra güncelleneceğini lütfen unutmayın.
Böyle bir yazı buldum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı