PES 2021 Türkçe spiker yaması çıktı

• Konuyu başlatan Akif
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 82
  • Görüntüleme 25.073
Oyuncu ismi derken neyi kastediyorsunuz?
Mesela topu Arda Turan alınca "Arda Turan topu aldı" gibisinden seslendirme. Bu tip bir seslendirme olacak dendi ama hiç yoktu. Hala "Topu aldı, pasını verdi, şimdi bir çalım attı" gibi isim kullanmadan mı anlatım oluyor?

Mesela topu arda turan alınca "arda turan topu aldı" gibisinden seslendirme. Bu tip bir seslendirme olacak dendi ama hiç yoktu. Hala "topu aldı, pasını verdi, şimdi bir çalım attı" gibi isim kullanmadan mı anlatım oluyor?

Delux yani ücretli sürümde bunlar sıkça bulunuyor.
Ücreti ne kadar.

Ücreti 30TL belirledik.

Video falan atma şansınız var mı?

Dakika 8 de bulunuyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Messi ve griezmann pozisyonlarında sizin bahsettiğiniz şey sanırım.

Dakika 8'de bulunuyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok teşekkür ederim. Evet Messi falan demesi. Bu sadece birkaç oyuncuda mı var yoksa genel olarak birçok oyuncuda veya belli liglerde var mı?

Çok teşekkür ederim. Evet messi falan demesi. Bu sadece birkaç oyuncuda mı var yoksa genel olarak birçok oyuncuda veya belli liglerde var mı?

Evet çok oyuncuda.
Çalışırsa çok ama çok iyi olur :D umarım PES 22'ye de yaparlar.

PES 22 için çalışmamız olacak.
Kurulumu yaptım, smokepatch ile beraber bir sorun yok. Gerçekçilik açısından harika oldu. Yapanların ellerine sağlık.

Teşekkürler iyi oyunlar dileriz :)
Yanlış hatırlamıyor isem bir konami yetkilisinin Türkçe spiker getirmeyi çok istediğimiz bir şey dediğini hatırlıyorum. Belki de PES 22'de gelir. 🧐

PES 22 de tekrar çalışmamız olacak.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı