PES 21 CPU %100 kullanımı

doctormeister

Hectopat
Steam'den PES 21 satın aldım. Oyuna girdim ve CPU %100 kullanmaya başladı ve bu çok ses çıkartıyor. Bu normal bir şey mi? Diğer oyunlarda hiç %100 görmedim.
Sistemim i5-10400F-1660 Super.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'den PES 21 satın aldım. Oyuna girdim ve CPU %100 kullanmaya başladı ve bu çok ses çıkartıyor. Bu normal bir şey mi? Diğer oyunlarda hiç %100 görmedim.
Sistemim i5-10400F-1660 Super.

Ekran kartı kullanımın yüzde(%) kaç?
Ekran kartı kullanımını arttırarak işlemci yükünü azaltabilirsin. Bende böyle bir sorun yok.

Optimizasyon sorunu olabilir. İşlemci, ekran kartını besleyecek kadar güçlü. Çözünürlüğü çok düşük tutmadığınız sürece darboğaz olmaz.

Çözümü çok basit: Steam'de oyun dosyalarını aç deyin Settings'e basın Vysnc'yi aktif edin. Böyle bir oyunda FPS'e ihtiyacınız olacağını sanmıyorum, bu sorununuzu çözecektir.

Hocam şu anda bilgisayarı kapattım. Yarın deneyip buradan size haber vereceğim.
Bende de oluyor oyunun settings dosyasından V-Sync açmak lazım. Ama yine de Alt+Tab atıldığında %100kulanıyor işlemciyi. Bozuk oyun.
Optimizasyonu tam sağlayamamışlar. Pes 20’de böyle bir sorun yoktu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı