PES 21 Pasları Alakasız Yerlere Gidiyor

  • Konuyu başlatan 183206
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 12B
Pes gözü kapalı oyun yapsa yine eabug Game'si tek geçer.

Pes'inde FIFA'dan kalır bir yanı yok ha FIFA üst düzey bir oyun mu pese oranla veya 400 küsur fiyatıyla tabii ki değil bana kalırsa oyun gerçekliği yani oyun içinde şut pas oyuncuların koşması atak defans vs FIFA'dan çok daha iyi aynı zamanda grafik, yüz, stadyum, taraftar ve stadyum ortamı olarak da daha iyi FIFA'dan fakat faul, hakem, ve saçma defans bug hataları ile insanı kanser ediyor ayrıca birçok basit özelliktende yoksun en basiti analigte sezonu simüle edemiyorsun tek tek elinle simüle etmek zorundasın bana kalırsa oynanış önemli değilse FIFA alınmalı önemli ise sıkı futbol takipçisiyseniz pes daha iyi oynanış bakımından en azından bir futbol maçı izleyip ikisinin başına oturunca birine harbi bu oyun diğerine maç bitmedi mi dersiniz.
 
Abi altı üstü pas atacak karakter, onu bile nişan mı almam gerekiyor? Böyle saçmalık mı olur. Oynamam daha iyi. FIFA da böyle mi?
Hocam FIFA 22 bu konuda gerçekten çok yardımcı. Tam nereye atarsan oraya gidiyor. FIFA 21 yine bir nebze geride ama FIFA 22 neredeyse çözmüş konuyu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı