aionthearete
Kilopat
Daha fazla
PES etti.
PES etti.
Pesin oynanışının son zamanlarda çok yavaşlaması, yani oyuncular çok yavaş hareket ediyor ve yavaş koşuyor yavaş şut çekiyordu ve bu da oyunu zorlaştırmaya ve zevksiz hale getirmeye başladı. FIFA'da bu olay yok oyun akıyor ve daha basit geliyor, ben bu yüzden FIFA'yı tercih ediyorum.
Haklısınız lisans konusunda sorunu vardı. 2017 den beri pesçiydim ama devir fifa devri maalesef.Büyüklükle alakası yok KONAMİ lisansları alabilseydi daha iyi olurdu ben genede fifaya alışık olmadığım için lisans yaması kurup pes oynuyorum.
Lisans sorunu bi' yere kadar, her yıl aynı oyunu çıkartmadı PES. 2013 güzeldi, 14 berbat, 19 güzeldi, 20 biraz daha değişti ama aşırı kötü değildi. 21 de aynıydı ama 22de çöküş yaşadı oyun mekaniği tarafından. FIFA 2019'dan beri aynı oyunu yapıyor ama piyasada kalıyor çünkü güzel bir online kitlesi var.Lisans sorunları yüzünden ve her sene aynı oyunun çıkması yüzünden, yani düzgün bir gelişim göstermediği için popülerliğini yavaş yavaş FIFA'ya kaptırdı.
Pes ve FIFA futbol oyunları olarak yıllarca en üstte durmuş zirve oyunlar iki oyun her yıl rekabete girdi ama pes lisans sorunları ve isminin değişmesiyle bayağı battı sizce başka neden kaynaklı olabilir?
Haklısınız lisans konusunda sorunu vardı. 2017'den beri pesçiydim ama devir FIFA devri maalesef.
PES 2021`in grafikleride bi kötüydü bence 2020 ye göre. Bence ip 2021 de koptu.PES 2021'den sonra pes battı bence 22-23 FIFA serisinde bayağı uçtu.
Konami'nin son dönemlerine bayılmasam da Metal Gear serisi bile tek başına EA'ye bedel neredeyse. Konami lisansları alsaydı ve konsol optimizasyonunu zamanında yapabilseydi çok farklı şeyler konuşuyor olurduk.FIFA`yı yapan şirket EA ve çok büyük bir şirket. PES`i yapan ise Konami.
Pes ve FIFA futbol oyunları olarak yıllarca en üstte durmuş zirve oyunlar iki oyun her yıl rekabete girdi ama pes lisans sorunları ve isminin değişmesiyle bayağı battı sizce başka neden kaynaklı olabilir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.