PES vs FIFA

OnurcanK34

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, Steam'den 16.25'e PES aldım. Birkaç kişi keşke FIFA alsaydın dediler ama FIFA'nın fiyatı 400 TL, indirimli hali 67.19. Sizden şunu cevaplamanızı istiyorum; PES oynayanlarımız vardır içimizde.

• PES şu an fiyatına göre iyi mi?
  • Almakla yanlış mı yaptım?
  • Gamepad bağlanılıyor mu?
  • Seviye rank sistemi var mı?
  • Multiplayer özelliği var mı varsa da hile denk geliyor mu?
  • Son olarak oyun P2W mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman ciddiyet masasına oturalım. Pes 13 bana göre en iyi olan futbol oyunu, bu özelliği bir kenara bırakırsak Fifa (EA) kendini sürekli geliştiriyor. Ben Fifa alma taraftarıyım ama oyun bütçesi 4 katı olunca paranız yetmiyorsa Pes de sizi mutsuz etmez.

Arkadaşlar, Steam'den 16.25'e PES aldım. Birkaç kişi keşke FIFA alsaydın dediler ama FIFA'nın fiyatı 400 TL, indirimli hali 67.19. Sizden şunu cevaplamanızı istiyorum; PES oynayanlarımız vardır içimizde.

• PES şu an fiyatına göre iyi mi?
  • Almakla yanlış mı yaptım?
  • Gamepad bağlanılıyor mu?
  • Seviye rank sistemi var mı?
  • Multiplayer özelliği var mı varsa da hile denk geliyor mu?
  • Son olarak oyun P2W mi?
*Fiyatına göre iyi
*Hayır 22 çıkana kadar idare eder seni
*Evet bağlanıyor
*Seviye-rank sistemi var
*Multiplayer var hile nadir
*Evet biraz P2W

Allah'ım son soruyu görmemiş olayım.

Neden.
*Fiyatına göre iyi.
*Hayır 22 çıkana kadar idare eder seni.
*Evet bağlanıyor.
*Seviye-rank sistemi var.
*Multiplayer var hile nadir.
*Evet biraz P2W.

Bir örnek verir misin P2W olduguna dair.
@Yszuf Adam Pes 2021 den bahsediyor sen diyorsun Pes 13 hem online oynanmıyor artık ama evet dinamikleri falan olsun iyi oyundu

Konuya gelince bana kalırsa grafiğe dinamiğe önem veriyorsanız Pes almanız iyi karar olmuş
Teşekkürler

FIFA gerçekçi pes arcade bir oyundur FIFA da paslar geçmez pes de paslar yağ gibi akar.

Onun dışında pes alman hata değil fakat Online oynayacaksan 1 sene sonra serverları kapanıyor yani PES 2022 alsan daha iyi olurdu hem güncellik açısından hem de yeni oyun motoru açısından tabii fiyatını da göz önünde bulundurmak lazım PES 2022 kesinlikle pahalı çıkacak bir oyun eğer Online oynamak istiyorsan 2022 al offline oynayacaksan 2021 birkaç yıl daha iş görür.

Pes fiyatına göre şu an çok iyi 16 TL mükemmel fiyat (offline için)
Almakla yanlış yapmadın.
Gamepad bağlanıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı