PES vs FIFA

PES vs FIFA

• PES

• FIFA

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
PES Mobile de 2021 de oyun motorunu değiştirdikten sonra büyük ölçüde kötüleşti bence. Artık 3 platformda da fıfacıyın.

Açık ara her zaman FIFA en iyisiydi, gerek müzikleri gerek lisansa harcadıkları para kendisini gösteriyor. Pes dünyada sadece kafelerde 13 oynayan bir nesil tarafından tercih ediliyor.

Ben kariyer yapmayı daha çok sevdiğim ve işin online kısmıyla çok ilgilenmediğim için hala daha PES 2021'e yama kurup oynuyorum. FIFA 22,23,24 de aldım oynadım ama kariyer yapmak ve oynanış PES'teki tadı vermiyor bana. FIFA'da adam geçmek, gol atmak, duran top değerlendirmek çok kolay. Oyuncular animasyona girerken top ayaklarının içinden geçiyor saçma sapan getirdikleri şu sarı özellikler yüzünden her açıdan gol yiyebiliyorsun vs vs. Bir maçta 4-5 gol oluyor en yüksek zorlukta. Haliyle tadı kalmıyor. Süper Lig'de 3 Büyüklerden birini alıp sonraki sene Şampiyonlar Ligi şampiyonu olabiliyorsun misal kolay bi şekilde. O yüzden çok sevmiyorum FIFA'yı. 25'de işin cıvkı çıkmış.

Mobil tarafta ikisini de iyi bulmuyorum ama PS ve PC tarafında pes FIFA'nın dengi değil. FIFA bariz bir tekel hâline döndü sayılır. Sırf nostalji için pes daha iyi demek saçma olur. FIFA'daki fizikler, lisanslar, mekanikler gerçekten önde.

Hangisini tercih edersiniz? Ben Pes'i daha cok seviyorum.

Bunun oyundan oyuna değiştiği ve hangi modu oynayacağınıza göre eğer bir gösteri maçı atacaksanız PES 16 FC 25'ten bile daha üstün eğer kariyer yapacaksanız en son çıkan FIFA oyunu sizin hayatınızdan yüzlerce saati silip süpürebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı