Peşime takılan kedi

Daha fazla  
e69eb4ad1a86859-598x399.jpg

Bu kedi hep böyle evden çıkarken beni görürse eğer peşime takılıyor. Zar zor ikna edip durduruyorum. Dönüp bakınca da surat bu!
Önceden ev kedisiymiş ama daha sonra belediye veterinerine götürüp birisi kısırlaştırmış ücretsiz bir şekilde belli. Kulağında çentik oluyor böyle olunca. Ardından da bahçeye bırakılmış gibi görünüyor. Gerçi bu zavallının kulağını bir tık fazla uçurmuşlar. Sevgi manyağı, insanlara çok güveniyor, yalnız kalmak istemiyor. Koca dana oldu. 1 yıldır bina bahçesinde ve ayrılmıyor.
Zamanla ciddi şekilde kilo aldı. Başta üzülüyordum acaba çok mu mama veriyorum benim yüzümden OBEZ oldu diye. Önceden sadece ben besliyorum sanıyordum. Meğerse binanın altındaki dükkanlara da girip çıkıyormuş ve orada da besleyenler varmış. Hatta bina sakinlerinden de besleyenler olduğunu duydum.. Şimdi obez olunca da tok olsa bile bir şey verdiğinde yiyor :)

İmkan varsa eve alın diyeceğim ama siz alsanız bile artık evde kalmak istemeyecektir büyük ihtimalle. Genelde yaralı veya hasta kedileri eve alıyorum. Kısa süre rahat yaşadıktan sonra dışarıda oluyor tekrar gözleri. Sürekli girip çıkmak istiyorlar ki bu pek mümkün olmuyor genelde.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı