Pet şişeden dolayı araçta yangın oluşma durumları

Efem

Hectopat
Yer
Edirne, Uzunkopru
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ3 9100F / Asus H310M-K R2 / Asus GeForce GT 730 / HyperX DDR 4 CL 14 2133 MHZ / GIGABYTE GE-C420A-C2 420W / Acer X223W Q / KINGSTON SA400S37240G / 931GB Toshiba HDD
Arkadaşlar selamlar, iyi sosyaller herkese. İyi günler dilerim arkadaşlar. Sizlere başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum ve ibretlik bir durum olduğunu düşünüyorum kendimce. Beni şaşırtan bir durum oldu çünkü. Eğer hikayeyi dinlemek istemezseniz okumayabilirsiniz. Tam olayı anlatmak için yazıyorum. Arkadaşlar bundan yaklaşık 2-3 gün kadar önce su almaya gittim, marketten değil çevresi, açık bir yerde herkesin su dolduravildiği yer. Aracımla su almaya gittim arkadaşlar. Arka koltuklar yatık halde, 5'lik şişelere doldurdum ve bagaja yerleltirdim. Bazı şişelerde koltukların üstüne denk geldi tabii. Ben bunun farkınayım fakat az sonra yazacağım durumun olacağını hiç düşünmedim. Arkadaşlar suları doldurma işim bitti ve gittim aracı çalıştırdım. Fakat içeride acayip bir koku vardı. Bunun yanık kokusu olduğunu anlamamla araçtan inmem bir oldu doğrusu. Kokunun geldiği yeri bulup bagaja baktıktan sobra ufak bir şok yaşadım. Bana cahil diyebilirsiniz belki bilmediğim bir şey vardır fakat, 6 derecede havanında kısmen bulutlu bir havada güneş ışınları o şişenin içinden geçip aracın koltuğunun süngerini yakmış. Betimlemek gerekirse bir sigara basılmış kadar bir boyutu vardı. Arkadaşlar işin özü şu. Ben genelde bu tür durumların yazın olduğunu düşünürdüm. Burada yaşınızdan bağımsız herkes ya araç kullanmış ya da aile yanında bir araca binmiştir. Demek istediğim araç kullanıyor olursunuz başkası araç kullanırken siz araçta olmuş olursunuz araç içine bir göz gezdirin pet şişe, plastik, cam şişe var mı diye. Gerçekten çok tehlikeli bir durum. Umarım aklınızın bir köşesine yer eder bu durum. Dikkatli olmanız dileğiyle arkadaşlar umarım sizlere yaşadığım bu deneyimden bir fayda dokunur. Okuyanlara şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı