Peugeot RCZ 1.6 Yearling alınır mı?

308 gtı bakabilirsiniz ondaki 1.6 thp motor sorunsuzdur diye biliyorum fakat fiyat bandı hakkında bilgim yok.

@Magamelaa

Hocam 1.5 araç rcz 700k bandında spor görünümlü araç istiyor ise Seat leon makyajlı kasa. Düşünülebilir gibi.

@Magamelaa 308 gtı bakalım sana ama dediğim gibi fiyat bandını bilmiyorum bütçe ne kadar?

Hocam net acil bir şey değil biraz fikir edinmek istiyorum bütçe 600-800 bin aralığı hemen hemen dediğim gibi araba bulup almalıyım diye bir derdim yok fikir edinmek istiyorum önümüzdeki yıl için.

1.6thp motorunun Turbo arzası var, onun haricinde bir de yağ eksiltme sıkıntıısı var Turbo kaynaklı olmayan bir durumdan alınmaz boşuna masraf.

Hocam net acil bir şey değil biraz fikir edinmek istiyorum bütçe 600-800 bin aralığı hemen hemen dediğim gibi araba bulup almalıyım diye bir derdim yok fikir edinmek istiyorum önümüzdeki yıl için.

Leonlara bak hocam.

@Magamelaa hocam önümüzdeki sene için diyorsunuz da her geçen gün fiyatlar artıyor zaten seneye ne olacağı belli değil 🤣

@Magamelaa Hocam amacınız düz yolda gazlamak mı yoksa viraja sert girmek mi?

@Magamelaa hocam önümüzdeki sene için diyorsunuz da her geçen gün fiyatlar artıyor zaten seneye ne olacağı belli değil 🤣

@Magamelaa hocam amacınız düz yolda gazlamak mı yoksa viraja sert girmek mi?

Hocam araba hastası biri değilim, aşırı anliyorum da denemez, yani dediğiniz gibi isteklerim yok sadece bu fiyat bandında arabalara göz atarken görüntüsü dikkatimi çekti ve bir sormak istedim.

Araba çok sorun çıkarır mı sanayi vb?
2012 model sizce alınır mı?

TikTok'ta bir arkadas var rczci ben de ona sormustum merak edip. Bakımlısını alırsan iyi ama onun dısında sıkıntı falan demisti. Bence hiç girme o topa evet çok spor görünümlü bir araba ama kendini üzme. Ben Japon bakıyorum su sıralar sen de öyle yap hem görünümü iyi hem de motorları saglam oluyor.

TikTok'ta bir arkadas var rczci ben de ona sormustum merak edip. Bakımlısını alırsan iyi ama onun dısında sıkıntı falan demisti. Bence hiç girme o topa evet çok spor görünümlü bir araba ama kendini üzme. Ben Japon bakıyorum su sıralar sen de öyle yap hem görünümü iyi hem de motorları saglam oluyor.

Hocam görüntü olarak da çok aşırı bir arzum yok bu konuda yukarıda dediğim gibi sadece göz atarken gördüm ve neden olmasın sonuçta güzel görünüyor diye düşündürdü. Araba konusunda çok bilgim yok ve evet o topa girmeye hiç gerek yok.

@Magamelaa anladım hocam sorunsuz bir şey mi istersiniz?

Hocam arabalardan çok anlamıyorum çevremde çok anlayan insanlar var genel olarak bir işi olduğunda yardımcı olabilirler fakat olabildiğince sorunsuz olması en büyük temennim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı