PFN, MEMORY_MANAGEMENT Mavi Ekran Hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Perzehfer

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, bundan yaklaşık 3 gün önce MSI sitesinden ana kartım için On-Board PIDE/SATA Drivers sekmesindeki sürücüleri indirdim. İçerisindeki .SYS uzantılı dosyaları tek tek sağ tıklayıp, Yükle seçeneğine basarak kurdum. Daha sonra bilgisayarımı yeniden başlattım ve bilgisayarım açılmamaya hatalar vermeye başladı. Çoğu yolu denedim ve işe yaramayınca ben de bilgisayarımı formatladım ve yeni sürücüler indirdim, fakat bilgisayarım hala çok sık hatalar veriyor bunlarında diskten kaynaklı hatalar olduğunu düşünüyorum. O sürücüleri kurduğumdan beri bilgisayarım normal çalışmıyor çoğu işlemi yaparken hatalar veriyor RAM ve SSD'de sorun olmadığını biliyorum ne olduysa o sürücüleri yükledikten sonra oldu, yardımcı olur musunuz?

1. Minidump Dosyalarım;
DMP.rar

2. Bazı verdiği mavi ekranlarda hata kodları şunlardır;
MEMORY_MANAGEMENT
PFN_LIST_CORRUPT

3. Bahsi geçen o sürücüler:
1.PNG 2.PNG 3.PNG

4. Sistem Özelliklerim;
Anakart: MSI MPG X570 Gaming Plus
RAM: G.Skill 16 GB 3600 MHz
Ekran Kartı: R7 370 Series 2 GB
Disk: Samsung 970 EVO Plus
@Recep Baltaş
Merhaba, bundan yaklaşık 3 gün önce MSI sitesinden ana kartım için On-Board PIDE/SATA Drivers sekmesindeki sürücüleri indirdim. İçerisindeki .SYS uzantılı dosyaları tek tek sağ tıklayıp, Yükle seçeneğine basarak kurdum. Daha sonra bilgisayarımı yeniden başlattım ve bilgisayarım açılmamaya hatalar vermeye başladı. Çoğu yolu denedim ve işe yaramayınca ben de bilgisayarımı formatladım ve yeni sürücüler indirdim, fakat bilgisayarım hala çok sık hatalar veriyor bunlarında diskten kaynaklı hatalar olduğunu düşünüyorum. O sürücüleri kurduğumdan beri bilgisayarım normal çalışmıyor çoğu işlemi yaparken hatalar veriyor RAM ve SSD'de sorun olmadığını biliyorum ne olduysa o sürücüleri yükledikten sonra oldu, yardımcı olur musunuz?

1. Minidump Dosyalarım;
DMP.rar

2. Bazı verdiği mavi ekranlarda hata kodları şunlardır;
MEMORY_MANAGEMENT
PFN_LIST_CORRUPT

3. Bahsi geçen o sürücüler:
1.PNG 2.PNG 3.PNG

4. Sistem Özelliklerim;
Anakart: MSI MPG X570 Gaming Plus
RAM: G.Skill 16 GB 3600 MHz
Ekran Kartı: R7 370 Series 2 GB
Disk: Samsung 970 EVO Plus
@Recep Baltaş
Diskpart yapıp formatlasam, BIOS güncellemesi yapsam sorun düzelir mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı