kill3rvib3
Hectopat
Merhaba, ASUS PG279Q marka monitör kullanmaktayım. 1 ay öncesinde panelde oluşan bir leke yüzünden garantiye gönderdim. Panel değiştirilip monitör bana geri gönderildi. Bu kez monitör 85Hz üzerine çıkmaz oldu. Ayarlardan olmuyor. DDU ile sürücü silip yükledim, olmuyor. Paugge marka v1.4 DP kablo kullanıyorum. Kendi kablosu ile de denedim olmuyor. Ben de tekrar garantiye gönderdim. Monitörüm 2 gün önce elime ulaştı. Bu sefer korkunç derecede bir flicker sorunu var. Ve tekrar 85 Hz üzerine çıkamıyor. Bazen kapat aç ve çözünürlük değiştirerek 144Hz veya 165Hz'i görüyorum ama oyun içerisinde görüntü gidip gelip tekrar 85Hz'e düşüyor. Bu kez gelen panelde de ölü pixel mevcut 2 adet. Başka bilgisayar ile de denediğimde de sorun devam ediyor. Sizce sorunun sebebi nedir? DP kablo mu GPU mu? 1080 Ti 7700K 800 Watt Platinium PSU mevcut.
ASUS müşteri hizmetleri yetkilileri yardımcı olmaya çalışıyor fakat SMS Infocomm servisinden hiç memnun kalmadım.
ASUS müşteri hizmetleri yetkilileri yardımcı olmaya çalışıyor fakat SMS Infocomm servisinden hiç memnun kalmadım.
Son düzenleyen: Moderatör: