PGL Major Antwerp 2022 Duyuruldu!

Makaleler
6
Yer
İstanbul
Yeni Major duyuruldu. Stockholm'ün üstünden fazla geçmemesine rağmen duyuru yapıldı, Stockholm'ün hatıra paketleri daha hızlı değerlenecektir diye düşünüyorum.

IMG_20220202_161502.jpg

Bence fazla değerlenmeyecek herkes çok fazla stok yaptı ama umarım değerlenir 400 tane almıştım bende mirage ve Dust 2
Yine de biraz değerlenecektir diye düşünüyoru. Ben ekstra para yatırıp hatıra paketi almamıştım madalya elmas olduğu için 3 tane öyle paket almıştım, bu turnuvada da yine o şekilde olursa madalyayı geliştirir alırım.

Yine de biraz değerlenecektir diye düşünüyor. Ben ekstra para yatırıp hatıra paketi almamıştım madalya elmas olduğu için 3 tane öyle paket almıştım, bu turnuvada da yine o şekilde olursa madalyayı geliştirir alırım.

MP9 yabani zambak çıkmıştı bana satıp bir kısmını nakite çevirip kalanıyla yatırım yapmıştım.

Topluca elden çıkarmalar olursa, yükselmeyip tersine azalabilir. Hele turnuva zamanı herkes yenilerinden almak için fiyat kıracaktır. Elimde bulunanları turnuva başlamadan ne kadar yükselirse artık satıp, yenilerinden depolamayı düşünüyorum. Tabi yeni hatıra kutularının içeriği de önemli. Zaten şimdiden 2ye katlattı bu kutu, düşmezse sıkıntı yok.

Topluca elden çıkarmalar olursa, yükselmeyip tersine azalabilir. Hele turnuva zamanı herkes yenilerinden almak için fiyat kıracaktır. Elimde bulunanları turnuva başlamadan ne kadar yükselirse artık satıp, yenilerinden depolamayı düşünüyorum. Tabii yeni hatıra kutularının içeriği de önemli. Zaten şimdiden 2ye katlattı bu kutu, düşmezse sıkıntı yok.

Nasıl şimdiden 2'ye katlattı 40 lira bantlarında geziyor hocam 33 lirayken almıştım ben çıktığında da 30 liradan çıktı.

Nasıl şimdiden 2'ye katlattı 40 lira bantlarında geziyor hocam 33 lirayken almıştım ben çıktığında da 30 liradan çıktı.
26 TL'den satışa çıktı. Dolar kurunun yükselmesiyle birlikte 52-53 TL fiyata satış yaptım. Daha sonra kur güncellemesiyle Jeton fiyatı 41 TL oldu. Büyük ihtimal fiyatlar düşer sonra birileri stoklar ve zamanla yükselir.

26 lirayken 100 tane aldım. 52 liradan hepsini sattım. 39a tekrar aldım. 140 tane oldu elimde toplamda.
2600 lira ana para ile başladığım işte komisyonları çıkınca ana paramı 2ye katlamış oluyorum.

Turnuvada Eternal Fire'ı görme şansımız da var umarım gerçekleşir.
Umarım olur, dünkü CPH maçı güzeldi kazanılabilir bir maçtı Jabbi çok ekstrem oynadı. Takımın daha dişli ekiplerle oynaması gerekiyor sıralama ilerledikçe daha fazla turnuva daveti alacaklardır Top 15'deki takımlara karşı nasıl bir oyun sergilediklerini görmemiz gerekiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı