Hidro Dinamik
Hectopat
Üzülme hocam elenecekler belli. Eg ye hala el veriyorlar.Saçmalığa bak ne güzel elenecekti vitality![]()
Üzülme hocam elenecekler belli. Eg ye hala el veriyorlar.Saçmalığa bak ne güzel elenecekti vitality![]()
Üzülme hocam elenecekler belli. Eg ye hala el veriyorlar.
İnsanoğlu şikesiz spor yapamıyor bence ondandır. Boks, futbol gibi gerçek sporu bıraktık herhalde sanalınada göz diktik.Bizim nova CS ekibi bile yener Evil g.'yi ne yapıyor bunlar![]()
Aynen bak şuan yeniyorlar.Bizim nova CS ekibi bile yener Evil g.'yi ne yapıyor bunlar![]()
Evet, hltv'den takip edebilirsin.Oh be vitality de G2 de yendi.
Şuan EG 0 3 sayıldı değil mi?
Siteyi dün öğrendim skora oradan bakıyordum da tablo yaptıklarını bilmiyordum. Çok sağolasın.Evet, hltv'den takip edebilirsin.
Mesele şu ki kardeş, FaZe ve Liquid elenmemek için oynuyor...Siteyi dün öğrendim skora oradan bakıyordum da tablo yaptıklarını bilmiyordum. Çok sağolasın.
Gidişata göre liquid, gambit, vitality den biri daha grup çıkarsa altın madalya alıyorum.
Yarın ki maçlarda kaybedenler elenmiş mı olacak? Eğer öyleyse ben 5 tutturdum, alırım bir hayırlı olsun.
G2, Navi ve Eg bugün tuttu.
Yarında Nip-Gambit ve Faze-Liquid maçlarında kim yenerse yensin 2 daha geliyor. 4üde tur atlayacaklar listemde.![]()
Elenmeyen bir daha maç yapacak mı? Yapacaksa harbiden sıkıntı büyük.Mesele şu ki kardeş, FaZe ve Liquid elenmemek için oynuyor...
Yapacak.Elenmeyen bir daha maç yapacak mı? Yapacaksa harbiden sıkıntı büyük.Yapmayacaksa toplamda 5 adet seçim tutturmuş olacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.