Eyvah eyvah ben yandım.Yapacak.
Birebir aynıymış bizim seçimler hocam.Koyduklarım arasından 0-3 EG tuttu, NaVi ve G2 de geçti. Gambit - NIP maçı ile hangisi geçerse geçsin 4 bilmiş olacağım onun dışında Vitality ve Faze'in (Liquid'i elediklerini varsayıyorum) maçları kalıyor. Ama Vitality ve FaZe'e kalmadan Gambit - NIP maçının kaybedeni yarın yener 5 olur benim.
Bakalım bugünün maçları tamamlansın yarının eşleşmelerine göre anlarız 5 olacak mı olmayacak mı.Birebir aynıymış bizim seçimler hocam.
Bugün Nip-Gambit maçında Gambit yenerse Nip yarın her türlü tokatlar hangisi gelirse gelsin.
Ama gambit yarın entropiq ve heroic karşısında riskli gözüküyor. Zaten Entropiq Gambiti bir kez yendi.
Tabi bir çok faktör var ama yapılan maçlara göre gambit tehlikede gözüküyor.
Vitality, Faze ve Liquid bence elenecek gibi.
Totem olarak acaba rakibi mi tutsak?Bakalım bugünün maçları tamamlansın yarının eşleşmelerine göre anlarız 5 olacak mı olmayacak mı.
Totem olarak acaba rakibi mi tutsak?
@Metin Eren Türkmen hocam sanırım tahminlerim çıkıyor.gambit geçti, nip yarın kesin geçer gözüyle bakıyorum.
Bu sefer istediğim oldu yav.Ya gözünü seveyim konuşma bak yine konuştun NİP geçemedi![]()
Virtus-Faze olduğuna emin misin?Heroic ve Virtus alır. Yarın 3 Maç bunlar olacak: Entro-Vita / Virtus-Faze / Copen- NIP. Bunlardan da Vita - Faze - NIP alıyor. 7 Tane bilmiş oluyoruz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.