PGL Major yeni maçları nasıl olur?

• Konuyu başlatan Vio
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 282
  • Görüntüleme 13.632
Koyduklarım arasından 0-3 EG tuttu, NaVi ve G2 de geçti. Gambit - NIP maçı ile hangisi geçerse geçsin 4 bilmiş olacağım onun dışında Vitality ve Faze'in (Liquid'i elediklerini varsayıyorum) maçları kalıyor. Ama Vitality ve FaZe'e kalmadan Gambit - NIP maçının kaybedeni yarın yener 5 olur benim.

Koyduklarım arasından 0-3 EG tuttu, NaVi ve G2 de geçti. Gambit - NIP maçı ile hangisi geçerse geçsin 4 bilmiş olacağım onun dışında Vitality ve Faze'in (Liquid'i elediklerini varsayıyorum) maçları kalıyor. Ama Vitality ve FaZe'e kalmadan Gambit - NIP maçının kaybedeni yarın yener 5 olur benim.
Birebir aynıymış bizim seçimler hocam. 😁
Bugün Nip-Gambit maçında Gambit yenerse Nip yarın her türlü tokatlar hangisi gelirse gelsin.
Ama gambit yarın entropiq ve heroic karşısında riskli gözüküyor. Zaten Entropiq Gambiti bir kez yendi.
Tabi bir çok faktör var ama yapılan maçlara göre gambit tehlikede gözüküyor.
Vitality, Faze ve Liquid bence elenecek gibi.

Gambit bugün yenerse 3 1 yapmış olacağından yarın maç yapmayacak anlamına geliyor sanırım. Ona binaen böyle tahminde bulundum.

Birebir aynıymış bizim seçimler hocam. 😁
Bugün Nip-Gambit maçında Gambit yenerse Nip yarın her türlü tokatlar hangisi gelirse gelsin.
Ama gambit yarın entropiq ve heroic karşısında riskli gözüküyor. Zaten Entropiq Gambiti bir kez yendi.
Tabi bir çok faktör var ama yapılan maçlara göre gambit tehlikede gözüküyor.
Vitality, Faze ve Liquid bence elenecek gibi.
Bakalım bugünün maçları tamamlansın yarının eşleşmelerine göre anlarız 5 olacak mı olmayacak mı.

Heroic ve Virtus alır. Yarın 3 Maç bunlar olacak: Entro-Vita / Virtus-Faze / Copen- NIP. Bunlardan da Vita - Faze - NIP alıyor. 7 Tane bilmiş oluyoruz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı