1 adet Nuke, 1 adet Dust 2, 1 adet Ancient ve 1 adet Mirage aldım. 10 tane de jeton aldım, tahminden de 1 adet gelirse bakarım sonra.
1 adet Nuke, 1 adet Dust 2, 1 adet Ancient ve 1 adet Mirage aldım. 10 tane de jeton aldım, tahminden de 1 adet gelirse bakarım sonra.
Ancient. (Gabe söyledi.)Adaşım selam nasılsın? Sohbetinden uzak kalmış olmanın üzüntüsü içerisindeyimDirek konuya gireyim. Bizlerin böyle düşündüğünü Valve' de çok iyi biliyor. Kırık diş operasyonunda bilet indirime girer dedik girmedi. Rmr kapsül indirimi 2 hafta sürer dedik çok daha fazla sürdü. CS20 kasası Rare dedik olmadı. (Revolver - Clutch - T. Bölge kasası rare beklenirken.) En kötü 1 yıl sonra yeni operasyon gelir dedik daha erken geldi. Bittimi ? Elbette hayır. : )) Son olarak 2021 majör izleyici bileti indirime girer dedik girmedi. Şimdi bizim beklentilerimizi bilen Valve hangi haritayı havuzdan kaldırır ? : )))
@Vio oyun içinden. Yalnız bilet alman gerekli mi ondan emin değilim.
Teşekkür ederim senin bu mükemmel analizlerini özlemişimAdaşım selam nasılsın? Sohbetinden uzak kalmış olmanın üzüntüsü içerisindeyimDirek konuya gireyim. Bizlerin böyle düşündüğünü Valve' de çok iyi biliyor. Kırık diş operasyonunda bilet indirime girer dedik girmedi. Rmr kapsül indirimi 2 hafta sürer dedik çok daha fazla sürdü. CS20 kasası Rare dedik olmadı. (Revolver - Clutch - T. Bölge kasası rare beklenirken.) En kötü 1 yıl sonra yeni operasyon gelir dedik daha erken geldi. Bittimi ? Elbette hayır. : )) Son olarak 2021 majör izleyici bileti indirime girer dedik girmedi. Şimdi bizim beklentilerimizi bilen Valve hangi haritayı havuzdan kaldırır ? : )))
Normal o görevlerin olduğu sayfada jetonun bulunduğu yerde daha fazla jeton al kısmı var oradan alabilirsin. Tanesi 26 TL.Nereden alacağız oyun içinde? Yardımcı olursan çok sevinirim ve kaç TL?
Normal o görevlerin olduğu sayfada jetonun bulunduğu yerde Daha fazla jeton al kısmı var oradan alabilirsin. Tanesi 26 TL.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.