PGL Major yeni maçları nasıl olur?

• Konuyu başlatan Vio
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 282
  • Görüntüleme 13.459
Adaşım selam nasılsın? Sohbetinden uzak kalmış olmanın üzüntüsü içerisindeyim :( Direk konuya gireyim. Bizlerin böyle düşündüğünü Valve' de çok iyi biliyor. Kırık diş operasyonunda bilet indirime girer dedik girmedi. Rmr kapsül indirimi 2 hafta sürer dedik çok daha fazla sürdü. CS20 kasası Rare dedik olmadı. (Revolver - Clutch - T. Bölge kasası rare beklenirken.) En kötü 1 yıl sonra yeni operasyon gelir dedik daha erken geldi. Bittimi ? Elbette hayır. : )) Son olarak 2021 majör izleyici bileti indirime girer dedik girmedi. Şimdi bizim beklentilerimizi bilen Valve hangi haritayı havuzdan kaldırır ? : )))
Ancient. (Gabe söyledi.)

Adaşım selam nasılsın? Sohbetinden uzak kalmış olmanın üzüntüsü içerisindeyim :( Direk konuya gireyim. Bizlerin böyle düşündüğünü Valve' de çok iyi biliyor. Kırık diş operasyonunda bilet indirime girer dedik girmedi. Rmr kapsül indirimi 2 hafta sürer dedik çok daha fazla sürdü. CS20 kasası Rare dedik olmadı. (Revolver - Clutch - T. Bölge kasası rare beklenirken.) En kötü 1 yıl sonra yeni operasyon gelir dedik daha erken geldi. Bittimi ? Elbette hayır. : )) Son olarak 2021 majör izleyici bileti indirime girer dedik girmedi. Şimdi bizim beklentilerimizi bilen Valve hangi haritayı havuzdan kaldırır ? : )))
Teşekkür ederim senin bu mükemmel analizlerini özlemişim :) Beni biliyorsun çok fazla girip bakamıyorum Steam'a ama dediğin gibi çoğu şey ya erken oldu ya da biraz tersine gitti. Ama bu hatıra paketi işi baya uzun sürecek yine artması. Kırık diş kasalarım bile duruyor resmen alıp unutacağım artık bu tür şeyleri. 2017 yılında AK Redline gibi şeylerin fiyatları TR'de 10 kat arttı 5 sene içerisinde. O yüzden alıp köşeye atacağım hangi map olursa olsun diye düşünüyorum. Artık çünkü kısa vadede steam bir şey kazandırmamaya yemin etmiş gibi haller sergiliyor.
Nereden alacağız oyun içinde? Yardımcı olursan çok sevinirim ve kaç TL?
Normal o görevlerin olduğu sayfada jetonun bulunduğu yerde daha fazla jeton al kısmı var oradan alabilirsin. Tanesi 26 TL.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı