Eğer bütçeniz varsa bu ürünü tavsiye ederim, Phanteks bütünlüğü bozulmamış olur.
PHANTEKS GLACIER ONE 240MPH PH-GO240MPH_DWT01 D-RGB AIO Liquid CPU Cooler, Infinity Mirror Pump Cap Design, 2x Silent 120mm MP PWM Fans, 2x D-RGB Halos Fan Frames, White İÅlemci soÄutucusu - inventus
PHANTEKS GLACIER ONE 240MPH PH-GO240MPH_DWT01 D-RGB AIO Liquid CPU Cooler, Infinity Mirror Pump Cap Design, 2x Silent 120mm MP PWM Fans, 2x D-RGB Halos Fan Frames, White İÅlemci soÄutucusuinventus.com.tr
Ek olarak P500A'yı direkt DRGB modeliyle satın alırsan daha mantıklı. Daha ucuza ekstradan LED şerit de edinmiş oluyorsun.
Benim attığım modelde 3x140mm DRGB fan, 1 tane DRGB LED şerit ve kendi DRGB kontrolcüsü bulunuyor. Senin attığın P500A + harici 3x140mm DRGB fan seti 2600-2650 TL gibi bir fiyata geliyor ve 1 tane DRGB LED şerit eksik olmuş oluyor. Benim attığımı alırsan ekstra olarak hem 1 tane DRGB LED şerit satın almış oluyorsun hem de 200 liran cebinde kalmış oluyor.Teşekkür ederim. Kasanın mümkünse RGB olmayanını tercih edecektim. Konuda belirttiğim RGB'siz kasaya Phanteks PH-F140SK 140mm D-RGB PWM Kontrollü Kasa Fanı 3lü Paket takmamın bir anlamı var mıdır ? RGB'si çalışır mı?
Eğer performanslı bir sıvı soğutma alırsan fark ediyor. Mesela benim attığım model oldukça kalitelidir. 6 yıl garantili ve Halos DRGB fan çerçeve setiyle birlikte geliyor. Normalde bu sıvı soğutmanın Halos DRGB fan çerçeve seti 200-300 TL, sıvı soğutmanın kendisi de 1700-1800 TL. İkisini birlikte 1460 TL'ye alabiliyorsun. İçinden termal macun da çıkıyor, kısacası bedava fiyat.Soğutucuya gelince sıvı ve hava arasında pek fark olmadığı söyleniyor. Bu konuda da yardımcı olabilir misiniz? İşlemci fazlasıyla ısınan bir model bu sebeple düzgün bir soğutma lazım haliyle.
Benim attığım modelde 3x140mm DRGB fan, 1 tane DRGB LED şerit ve kendi DRGB kontrolcüsü bulunuyor. Senin attığın P500A + harici 3x140mm DRGB fan seti 2600-2650 TL gibi bir fiyata geliyor ve 1 tane DRGB LED şerit eksik olmuş oluyor. Benim attığımı alırsan ekstra olarak hem 1 tane DRGB LED şerit satın almış oluyorsun hem de 200 liran cebinde kalmış oluyor.
Eğer performanslı bir sıvı soğutma alırsan fark ediyor. Mesela benim attığım model oldukça kalitelidir. 6 yıl garantili ve Halos DRGB fan çerçeve setiyle birlikte geliyor. Normalde bu sıvı soğutmanın Halos DRGB fan çerçeve seti 200-300 TL, sıvı soğutmanın kendisi de 1700-1800 TL. İkisini birlikte 1460 TL'ye alabiliyorsun. İçinden termal macun da çıkıyor, kısacası bedava fiyat.
Galahad 360'ın içerisinden 3'lü çoklayıcı çıkıyor. Onu direkt CPU_FAN portuna takacaksın. Pompa kablosunu da PUMP_FAN portuna takacaksın. RGB bağlantısı için de çoklayıcı çıkıyor; fanların ve pompanın RGB'sini o çoklayıcı yardımıyla birbirine bağlayıp sonrasında anakartında ARGB portu varsa oraya takacaksın.
O zaman CPU_FAN portuna pompayı, CHA_FAN portuna ise Galahad 360 fanlarını bağlarsın.Anakart üzerinde PUMP_FAN portu bulunmuyor maalesef kiSadece CHA ve CPU mevcut.