Phanteks Eclipse P500A DRGB alınır mı?

Phanteks P500A siyah drgb kasa almayı planlıyorum gürültü durumu nasıldır? Egzoz fanı gelmediği için 140mm egzoz fanı düşünüyorum gerek var mıdır? Tasarım olarak da hoşuma gittiği için tercih etmeyi planlıyorum.

Hocam ne yaptınız bu kasayı aldınız mı? Bende inanılmaz beğendim. Araştırdım çok kaliteli bir kasaymış. Corsair'in kasalarından farkı yokmuş kalite olarak.

Hocam ne yaptınız bu kasayı aldınız mı? Bende inanılmaz beğendim. Araştırdım çok kaliteli bir kasaymış. Corsair'in kasalarından farkı yokmuş kalite olarak.

Evet aldım sorunsuz şekilde geldi taş gibi sağlam ve ağır bir kasa. Boyutu XPG Battlecruiser'den daha büyük yani daha çok şey sığdırabilirsin. Ayrıca soğutma anlamında 1 numara ve Lian Li Lancool 2 Mesh ile kapışıyor. Fiyatı biraz tuzlu ama bence hakediyor. RTX 3080 ve Ryzen 4000 satın alacağım yakında o zaman kasayı doldurmayı planlıyorum. Kasanın iki eksisi var birisi egzoz fanı gelmiyor onu da almam gerekecek. Diğeri ise güç kaynağının altında bulunan toz filtresi biraz zor çıkarılıp takılıyor, onun dışında bir sorun yok. Phanteks SK140 DRGB fan düşünüyorum o da Türkiye'de yok QP Bilişimin dediğine göre önümüzdeki ay gelmesi planlanıyormuş.

Evet aldım sorunsuz şekilde geldi taş gibi sağlam ve ağır bir kasa. Boyutu XPG battlecruiser'den daha büyük yani daha çok şey sığdırabilirsin. Ayrıca soğutma anlamında 1 numara ve lianli lancool 2 mesh ile kapışıyor. Fiyatı biraz tuzlu ama bence hak ediyor. RTX 3080 ve Ryzen 4000 satın alacağım yakında o zaman kasayı doldurmayı planlıyorum. Kasanın iki eksisi var birisi egzoz fanı gelmiyor onu da almam gerekecek. Diğeri ise güç kaynağının altında bulunan toz filtresi biraz zor çıkarılıp takılıyor, onun dışında bir sorun yok. Phanteks SK140 drgb fan düşünüyorum o da Türkiye'de yok QP bilişimin dediğine göre önümüzdeki ay gelmesi planlanıyormuş.

Hocam hayırlı olsun. Bende bunu alacağım PHANTEKS Eclipse P500A MESH DRGB WHITE TEMPERED GLASS ( PHEC500ATG_DWT) Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Beyaz Kasa - inventus lakin orada yine aynı model var siyah onun fiyatı 1.000 küsur. Fansız olan ama onun sanırım PSU yerinin hemen yan tarafında LED yok. Eğer fiyatı uygun olanın PSU tarafında ki LED olsa onu alırım fansız olsa sorun değil bendeki şu anki fanları takarım ama sanırım fiyatı uygun olanda LED yok o kısımda

Selamlar,PC toplama arefesindeyiz,araştırma yapa yapa bu kasayı buldum ve sizden başka da ben aldım diyen yok forumlarda. Nedir yorumunuz. P400A 960 bu kasa 1550 lira arada neredeyse 600 lira var. Değer mi sizce?

Selamlar, PC toplama arefesindeyiz, araştırma yapa yapa bu kasayı buldum ve sizden başka da ben aldım diyen yok forumlarda. Nedir yorumunuz. P400A 960 bu kasa 1550 lira arada neredeyse 600 lira var. Değer mi sizce?

Ben P500A aldım inanılmaz memnunum. Arka egzoz fansız geliyor. Kasa içi çok geniş ve arkada ki kablolama bantları çok güzel olmuş. Kabloları çok güzel toplayıp güzel bir kurulum yapabiliyorsunuz. Kasa inanılmaz serin iyi ki almışım diyorum. Bence tek eksisi fanları gürültülü. Onları da Corsair QL 140 ile değişeceğim o zaman muazzam olacak. Ben P500A yı herkese öneririm gönül rahatlığı ile alınacak kasa, kalitesine diyecek yok zaten Corsair'den bence daha kaliteli ki Reddit'te bu konu hakkında çoğu kişi Phanteks'in kasalarının daha iyi olduğunu yazmış.

Selamlar, Phanteks P500A almaya karar verdim,iki fan ile gelen,DRGB olmayan modeli düşünüyorum,sizce arada 400 lirayı edecek farı varmı? (Öyle renkli,yanarlı dönerli şeylere pek önem vermiyorum.)

Ben P500A aldım inanılmaz memnunum. Arka egzoz fansız geliyor. Kasa içi çok geniş ve arkada ki kablolama bantları çok güzel olmuş. Kabloları çok güzel toplayıp güzel bir kurulum yapabiliyorsunuz. Kasa inanılmaz serin iyi ki almışım diyorum. Bence tek eksisi fanları gürültülü. Onları da Corsair QL 140 ile değişeceğim o zaman muazzam olacak. Ben P500A yı herkese öneririm gönül rahatlığı ile alınacak kasa, kalitesine diyecek yok zaten Corsair'den bence daha kaliteli ki Reddit'te bu konu hakkında çoğu kişi Phanteks'in kasalarının daha iyi olduğunu yazmış.
Selamlar,p500a aldım fakat kurma aşamasında tıkandım, yardımınız olur mu acaba?

Herkese selamlar biraz hortlatma olacak ama affola.
Kasayı aldım işlemci stoğu bulamadığımdan henüz kuruluma geçmedim.Kasanın içerisinde fan çoklayıcı ve Rgb kontrolcü yok mu yoksa ben mi göremedim ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı