Gönül rahatlığıyla herkese Phanteks P500A yı öneririm, 3 haftadır kullanıyorum. Cooler Master H500 ARGB, Cougar Panzer Max G, TUFGT501, XPG Battlecruiser ARGB vs. gibi kasalar yanında faso-fiso kalır. Kasa Corsair kasalarından daha sağlam bir yapıya sahip. Ben böyle mükemmel bir hava akışı olan kasa daha görmedim. En iyi hava akışı olan 2 kasa mevcut biri Phanteks P500A, bir diğeri ise Lian Li Lancool II Mesh... Arkadaşımda Lian Li Lancool II Mesh vardı, onu da inceleme fırsatım oldu sonrasında P500A aldım. Öncelikle Lian Li Lancool II Mesh almadığım için endişelerim vardı ama performans olarak P500A nın daha iyi olduğunu görünce çok rahatladım. Kasa fanlarını son gücüne alırsanız çok sesli evet, sesli olmasının sebebi ise ön tarafta 3 adet 84.5 CFM gücünde 140mm lik fan olması. Ancak ben fanları Asus Al Suite üzerinden otomatik moda aldım ve normal kullanımda seslerini bile duymuyorum, argb ler olmasa çalışıp çalışmadığını bile anlayamazsınız, hatta bilgisayar boştayken fanlar neredeyse dönmüyor bile.
Önde 420mm, üstte 360mm fan desteği mevcut (Lian Li Lancool II Mesh ön taraf 360mm, üst taraf 240mm desteğe sahip). Ben şuanda 240lık radyatörlü sıvı soğutma kullandığım için üst tarafa montajladım. Yakında Arctic Liquid Freezer II - 420mm lik sıvı soğutmayı alıp ön tarafa takacağım. Kasanın kendi fanları push, radyatörün kendi fanları pull yapacak. Bu yönüyle de çok avantajlı...
Önde 420mm, üstte 360mm fan desteği mevcut (Lian Li Lancool II Mesh ön taraf 360mm, üst taraf 240mm desteğe sahip). Ben şuanda 240lık radyatörlü sıvı soğutma kullandığım için üst tarafa montajladım. Yakında Arctic Liquid Freezer II - 420mm lik sıvı soğutmayı alıp ön tarafa takacağım. Kasanın kendi fanları push, radyatörün kendi fanları pull yapacak. Bu yönüyle de çok avantajlı...
Son düzenleme: