Phanteks Evolv Shift 2 1141TL

Makaleler
42

ITX sistem kurmak isteyenlere güzel gider.

Kasa güzel, hatta geçenlerde bu indirimi gördüm gaza gelip sipariş de verdim ama sadece 120mm radyatör takılıyor, hava soğutma seçenekleri de çok kısıtlı 85mm miydi neydi hava soğutma sınırı. 5600X'i bile soğutmak yorucu ve gürültülü olur bu kasada, fakat tipi güzel yalan yok.
Küçük ama her yere giren bir kasa olması avantajlı :D

Koy TV ünitesinin altına yan bir şekilde, konsol niyetine oyna. Bu arada 120MM soğutucu Corsair H80 ya da Kraken M22 gibi bir şey olursa yeter diye düşünüyorum.

Aynen ya o yönü çok güzel, ayakları da yere sağlam basıyorsa, ufak bir sarsıntıda devrilme riski falan yoksa çok pratik. Bunu görünce Mini-ITX iştahım tekrar kabarmıştı bir heves almıştım geçen günlerde ama soğutucu konusu yüzünden iptal ettim. Fakat iştah kabarmış bir kere gittim Cooler Master NR200P aldım bakalım, girdik bir yola sonumuz hayrola 😄

@deMarc sistem konusunda etiketleyeiblirisn, parça toplamasında yardımcı olurum.

Sağolasın hocam, ihtiyaç duyarsam etiketlerim. Parçaların birçoğu zaten hazır. İşlemci, anakart, ekran kartı, soğutucu, fanlar elimde. PSU yarın gelecek, kasa birkaç güne gelir, RAM’i de Amazon Germany satıcısından almıştım ama bu gümrük muhabbetine Almanya’da takıldı kaldı, iptal ediyorum onu. Bugün elden bir RAM deneyeceğim soğutucuyla uyumluysa alacağım. Muhtemelen 5-6 güne başlarım kuruluma.

Bu arada bu işe nasıl kalkıştığımla ilgili şurada blogunu da yazdım:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı