Phanteks NV5 alınır mı?

Makaleler
2
Başta CH510 alacaktım sonrasında CH560 düşündüm fakat Sinerji'ye stoka girmiyor, DeepCool destekten ise sonuç çıkmadı.
Aklımda Phanteks NV5 var hoşuma gitti 4bin lira ve fansız olarak geliyor alınmaya değer mi?

Şimdi biraz daha bakındım
1. Phanteks: PHANTEKS NV5 Black PH-NV523TG_DBK01, Cam Dizayn, D-RGB, 8 Fan Yuvası, Siyah, Mid Tower, Fansız Kasa - inventus
2. Dragos: Dragos North 1x Fan Siyah USB 3.0 + Type C Psu Yok ATX Gaming Bilgisayar Kasası Siyah | Atom Bilişim
3. Lian Li O11 dynamic: Lian Li PC-O11 Dynamic Black E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
4. Lian Li O11 EVO: Lian Li O11 Dynamic EVO Black E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Hepsine fan almam gerekecek, fanlarda karar kılamadım ama sanırsam Thermalright Tl-c12c-s Argb Kasa Fanı Siyah Üçlü Paket Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Thermaltake alacağım.
Şimdi bütçe olarak ucuza kaçarsam Phanteks/Dragos, kaliteli fan veyahut RGB kablo falan alırım.
Bütçe pahalı olursa ve bütçenin karşılığında hava akışı kaliteli olacaksa Lian Li alayım.
@BerkayZ87 hocam bir fikir verir misin?

Son düzenleme:
Lian Li O11 dynamic EVO'nun tasarımı çok iyidir.

Benim de içimden bu geliyor sevdiğim türde fakat Phanteks ve Dragos bütçe olarak avantajı var o yüzden kafam karıştı bir tek kasa eksik şu an.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı