Phanteks P300A nasıldır?

Alt taraftaki paneli biraz daha geniş yapsalar tam olacak aslında da. Belki Akasa'nın 12CM'e uyan 14CM fanlarından takılabilinir diye düşünüyorum.
Maalesef eğer 14cm için vida yeri yok ise, asla takamazsın. 12cm ile 14cm arasında gözle görülür bir boyut farkı var.

Dostlar 14cm desteklemediği için maalesef, Pure Steel ve Night Shark'ı eledim. Şu anda P300A tek seçenek gibi, yarın öğlen sipariş vereceğim. Karsrımı P300A'dan yana kullanasım var.
Hocam önde 2 tane slot 14CM destekliyor. Egsoz tarafını azıcık modifiye etseniz diğer 14 CM de oraya girer. Alt tarafa da Shark Blade leri takarsınız. Mis gibi görüntü ve hava akışı:)

Hocam önde 2 tane slot 14CM destekliyor. Egsoz tarafını azıcık modifiye etseniz diğer 14 CM de oraya girer. Alt tarafa da Shark Blade leri takarsınız. Mis gibi görüntü ve hava akışı:)
Maalesef uğraşmak istemiyorum, ayrıca elimde P14 var. Yani direkt mesh panelli bir kasa alıp çok iyi bir hava akışı sağlayabilirim. Doğallığını bozmama taraftarıyım, normal bir şekilde 14cm desteklemiyor ise tercih etmem. Ayrıca ön kısmı kapalı olduğu için elimdeki fanlar hiçbir işe yaramaz.

Maalesef uğraşmak istemiyorum, ayrıca elimde P14 var. Yani direkt mesh panelli bir kasa alıp çok iyi bir hava akışı sağlayabilirim. Doğallığını bozmama taraftarıyım, normal bir şekilde 14cm desteklemiyor ise tercih etmem. Ayrıca ön kısmı kapalı olduğu için elimdeki fanlar hiçbir işe yaramaz.
Ben ön tarafa P12 taktım, yan taraftan güzel hava çekiyorlar. Yine de siz bilirsiniz.

Ben ön tarafa P12 taktım, yan taraftan güzel hava çekiyorlar. Yine de siz bilirsiniz.
Asıl olay farklı, fanları tam kullanmak istiyorum. Boşuna para vermedim ya :) İşleri en iyi şekilde taze havayı içeri atmak. Yani P300A en mantıklısı oluyor.

Kasayı aldınız mı? Memnun musunuz?
Hangi fanlardan kaç tane taktınız? Bende aynı kasadan almak istiyorum cevaplarsanız sevinirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı