Phanteks P400A DRGB vs P360A DRGB

P400A DRGB vs P360A DRGB+SK120 DRGB Fan

• Oy verenlerin toplamı
    36
Bu bütçede alınabilecek en iyi kasa konumuna geldi tekrardan.
Hocam hava akışı konusunda tereddütlerim var açıkçası. Yapısı çok farklı bir kasa, yoksa görüntü olarak falan güzel, dahili 4 fanı da var. Bir de eksi sayılır mı bilmem ama benim anakartta Type-C konektör girişi yok, ön paneldeki Type-C dummy kalacak yani :D.

@The Man From E.A.R.T.H. üçlü DRGB fan kiti 500TL'ye inmişti, ona baktın mı?
Zaten normal fiyatı değil mi hocam? İnventus'ta 490 lira, QP'de de 150 liraya tanesi satılıyor. Bu arada kasayla alakalı eklemek istediğiniz bir durum var mı? Bir-iki gün içinde kasa alacak birine göre çok kararsızım, henüz sipariş veremedim, QP indirimi de 30 Kasım sonmuş o yüzden acele etmedim :D. Büyük ihtimalle bugün Rev200'ü yolcu edeceğim, sonra da çok beklemeden yenisine geçmeyi planlıyorum.

14CM fandan üç adet diye hatırlıyorum. 500 liraya 3 adet 14CM güzel diye biliyorum ama.
O kiti görmedim hocam, bu arada SK140 ile alakalı çok şikayet okudum ses konusunda, hatta GN de söylüyor gürültülü olduğunu. SK120 27 desibel, SK140 36 desibel. Benim şu anki Shark Blades 18 desibelmiş, meğer elimde sessiz fan varmış da haberim yokmuş :D. DRGB üzerinden gitmeye karar verirsem 120'liklerden alırım gibi şimdilik ancak noise normalized testleri de izleyeceğim.

Yapacağın kombinasyon için çok seçeneğin var anlaşılan. Kolay gelsin :)
Sağolun hocam, seçenekler sınırsız :D. Phanteks'teki dikey montaj ve P360A'daki üst radyatör desteği genişleme yönünden çok iyi. Fan konusunda da hala kararsızım ancak dahili kontrolcü olduğu sürece onda da istediğim şekil genişlerim. Size son(umarım :)) iki sorum olacak:
1) SK120'lerde 12 LED var, ben kontrolcüye 12'den farklı miktarda LED içeren fan takarsam çalışır mı?
2) Biraz son dakika kararsızlığı gibi :) ama sizce XPG Battlecruiser nasıldır? Özellikle hava akışında tereddüt yaşattı bana, bir de Phanteks'teki gibi dikey montaj kiti var mı bilmiyorum.

Özellikle hava akışında tereddüt yaşattı bana, bir de Phanteks'teki gibi dikey montaj kiti var mı bilmiyorum.
Hava akışının sorun çıkartacağını sanmam zira ön panelde gayet yeterli açıklıklar mevcut.

Kasa dikey ekran kartı destekliyor. Sadece PCIe uzatma kablosu gerekli diye biliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı