Phanteks deki fanları eklemek derken, fansız mı geliyor kasa?Qp dekini alabilirsin. Şöyle, istersen bunu da alabilirsin.
![]()
Lian Li Lancool 215 3 Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li Lancool 215 3 Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li Lancool 215 3 Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 3.120,84 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu da çok kaliteli ve öndeki iki tane 98 cfm lik güçlü fanlar çok iyi bir soğutma yapar. Bana sorarsan ben de Lancool 215 seçerdim muhtemelen. Çünkü Phanteks deki fanlardan eklemek biraz pahalı. Ayrıca üstte sıvı soğutma desteği yok. Bunlar benim için büyük eksi olurdu. O yüzden Lancool 215 seçerdim.
RGB yazıyor Lian Li modeli için.Üçlü PH-F120SK paketinde kontrolcü varmış fakat DRGB fanlar 3 pinli, Tomahawk 4pinli bağlantıya sahip, kontrolcü de uyumlu değildir.
Phanteks Innovative Computer Hardware Design
phanteks.com
LIAN LI modeli de ARGB, uyumlu değil anakarta.
![]()
LANCOOL 215 - Best Budget Airflow Case
Equiped with two 200mm ARGB fan and one 120 fan at the rear. The mesh panel in the front creates a great airflow without bring the dust in. Include top and bottom honeycomb filtered vents, wide fan/radiator combination support, and multiple cable management solutions for the DIY users to fit...lian-li.com