Phanteks P400a vs. MB511 vs. TD500

Qp dekini alabilirsin. Şöyle, istersen bunu da alabilirsin.

Bu da çok kaliteli ve öndeki iki tane 98 cfm lik güçlü fanlar çok iyi bir soğutma yapar. Bana sorarsan ben de Lancool 215 seçerdim muhtemelen. Çünkü Phanteks deki fanlardan eklemek biraz pahalı. Ayrıca üstte sıvı soğutma desteği yok. Bunlar benim için büyük eksi olurdu. O yüzden Lancool 215 seçerdim.
Phanteks deki fanları eklemek derken, fansız mı geliyor kasa?
Üçlü PH-F120SK paketinde kontrolcü varmış fakat DRGB fanlar 3 pinli, Tomahawk 4pinli bağlantıya sahip, kontrolcü de uyumlu değildir.

LIAN LI modeli de ARGB, uyumlu değil anakarta.

RGB yazıyor Lian Li modeli için.

Phanteks deki fanları eklemek derken, fansız mı geliyor kasa?

Hayır, qp de satılan da önde 3 drgb fan ile geliyor. Kendi kontrolcüsü de var. Yani anakart dan bağımsız kontrol edebilirsin.

Lian Li de de kontrolcü var. Onu da anakartfsn bağımsız kontrol edebilirsin.

Ben tercihimi Lian Li den yana kullanırdım.

Hayır, qp de satılan da önde 3 drgb fan ile geliyor. Kendi kontrolcüsü de var. Yani anakartdan bağımsız kontrol edebilirsin.

Lian Li de de kontrolcü var. Onu da anakartfsn bağımsız kontrol edebilirsin.

Ben tercihimi Lian Li'den yana kullanırdım.

Anladım Phanteks P400A'yı tercih edeceğim gibi duruyor. 3 fan önde ve arkada 1 fan olarak geliyor yani değil mi doğru anlamış mıyım? Eğer arka fan yoksa ben drgb fan alıp eklemem lazım sanırım.

Başka fikirleri, önerileri olan arkadaşlar varsa onlarında önerilerini bekliyorum bu 3 kasa için.

Phanteks'deki fanları eklemek derken, fansız mı geliyor kasa?

P400a iki farklı versiyona sahip, DRGB olan modelde 3 fan var, düz versiyonda 2 adet ve RGB yok.

Lian Li modeli için kendi sayfasında ARGB yazıyor, farklı bir versiyonu var ise bilemiyorum.

Sonuç olarak her iki kasanın RGB ayarları Anakart'dan bağımsız olarak kontrol edilebilir.

Anladım Phanteks P400A'yı tercih edeceğim gibi duruyor. 3 fan önde ve arkada 1 fan olarak geliyor yani değil mi doğru anlamış mıyım? Eğer arka fan yoksa ben drgb fan alıp eklemem lazım sanırım.

Başka fikirleri, önerileri olan arkadaşlar varsa onlarında önerilerini bekliyorum bu 3 kasa için.
Qp de satılan yani DRGB olan modelde önde 3 fan var sadece. Arkaya ister DRGB ister ışıksız fan ekleyebilirsin. Işık olmasa da olur dersen bunu tavsiye ederim.

ID-COOLING XF-12025-SD-K 4Pin PWM 120mm Kasa Fanı Fiyat

Işık olsun dersen bu mecbur.

Veya düz RGB fan alabilirsin. Anakarta takıp kullanabilirsin. Ama o bütünlüğü bozar, k yüzden pek tavsiye etmem görünüş açısından.

Qp de satılan yani drgb olan modelde önde 3 fan var sadece. Arkaya ister drgb ister ışıksız fan ekleyebilirsin. Işık olmasa da olur dersen bunu tavsiye ederim.

ID-COOLING XF-12025-SD-K 4Pin PWM 120mm Kasa Fanı Fiyat

Işık olsun dersen bu mecbur.

Veya düz RGB fan alabilirsin. Anakarta takıp kullanabilirsin. Ama o bütünlüğü bozar, k yüzden pek tavsiye etmem görünüş açısından.

Anladım son olarak qp ve GittiGidiyor'daki ilanlardaki fark nedir? GittiGidiyor'daki ilanda Qp'nin ondan dolayı sormak istedim.

Anladım son olarak qp ve GittiGidiyor'daki ilanlardaki fark nedir? GittiGidiyor'daki ilanda Qp'nin ondan dolayı sormak istedim.
Attığın linklerde qp de RGB olanı var. Önde 3 tane DRGB fan var. GittiGidiyor da RGB olmayanı var. 2 tane ışıksız fan var, farkı o.

Işık olması önemli değil. Işık sevmiyorum vs dersen buradan alabilirsin.

Attığın linklerde qp de RGB olanı var. Önde 3 tane drgb fan var. GittiGidiyor da RGB olmayanı var. 2 tane ışıksız fan var, farkı o.

Işık olması önemli değil. Işık sevmiyorum vs dersen buradan alabilirsin.

Işık çok önemli değil de fan sayısı önemli.

Qp'de önce 3 fan var, GittiGidiyor ve senin attığında önde 2 fan mı var şimdi? 3 fan daha iyi sonradan fan alıp eklemesi falan uğraştırıcı olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı