Phanteks P400s Kasaya Evga CLC 240 Sıvı Soğutma Takılır mı?

Mr Impossible

Decapat
Kasam Phanteks P400s linkte bıraktığım sıvı soğutmayı alacağım, sıvı soğutma kasaya uyar mı ?
https://www.amazon.com/EVGA-Liquid-...074WH52BW/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8

Sistemim:
  • AMD Ryzen 2600x
  • Gıgabyte x370- Gamıng3
  • Nvidia GTX 1060 6 GB (2060 reyiz satışa sunulunca değiştireceğim)
  • Phanteks P400s
  • Samsung 860 Evo 500 GB
  • Corsaır 600w +80 PSU
  • Corsaır fan 4 tane
Sitemi bu sıvı soğutucu fazla gelir mi diye bıraktım.
Opera Anlık Görüntü_2018-08-22_225724_www.amazon.com.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Specs.jpg

Kasanın özellikleri böyle sol altta dediğine göre 140mm radyatör sığabiliyor ama altındaki 280e kadar ne anlama geliyor emin değilim. Sanırım sığmıyor? Daha iyi okuyan varsa düzeltsin.

Ayrıca çok gerekli olmayabilir 2600x phrism soğutması çok başarılı diye biliyorum OC yapmayacaksan macera arama bence.

Ön tarafa rahat takılır. Üst kısım radyatör takmak için yeterli genişliğe sahip değil.

Phanteks Eclipse P400S İncelemesi

Aynı kasa için yapmış olduğum inceleme. Ön tarafa 280 mm'lik radyatör taktım. Siz de bunu çok rahat takabilirsiniz.
Kardeşim ön tarafa 2 fanlı 240 mm bir radyatör taksak üst tarafa hava akımı için fan takabiliyormuyuz ? Bendede aynı kasa var ne yapacağımı şaşırdım sıvı soğutma almak istiyorum.

@Jugger1910 bayadır foruma girmiyorum görmedim mesajınızı. Evet takabiliyorsunuz. Benim ön tarafta 280 milimetrelik radyatör var ve üst tarafa 2 adet 120 milimetrelik fan takılı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı