Phanteks P400S vs NZXT S340 Elite vs Phanteks P400

Phanteks P400 TG vs Phanteks P400 TG vs NZXT S340 Elite

• Oy verenlerin toplamı
    16

Cemal Bey

Hectopat
Daha fazla  
Phanteks P400S temper camlı modeli, Phanteks P400 temper camlı modeli ve NZXT S340 Elite modeli arasında kaldım. Dün bir konu açmıştım fakat istediğim cevabı bulamadım. Nedenleriyle anlatırsanız sevinirim. Bu kasaları alacak arkadaşlara rehber biçiminde olsun. Çok uzun sürdü fakat bu soruların cevapları internette yok. Şimdiden ağzınıza sağlık. @Nazım Paşa @Jira @105993 @Lactuca @Barış Tolon @LukeSkywalker
  1. Hangisinin içi daha geniş?
  2. Hangisinin içi daha soğuk?
  3. Hangisinin hava akışı daha iyi?
  4. Hangisinin fanı daha sessiz?
  5. Hangisinde temperli cama daha az kablo gözükür?
  6. Hangisinin kablolaması daha kolay?
  7. P400 ve P400S arasındaki fiyat farkına değer mi? Ve farkları nelerdir?
  8. Kasanın içine RGB döşeyeceğim. Sizce hangisini almalıyım?
  9. Alacağım PSU yarı modüler. Temperli cama kablo gözükür mü? Modüler mi almalıyım?
  10. Son olarak alacağım ekran kartı modeli bu sizce hangi kasayı tercih etmeliyim?

Öncelikle ilk 4 soruyu kasaları kullanmadan bilemeyiz, fark zaten en fazla 2 derece olacaktır.
5. Phanteks.
6. Phanteks.
7. Değmez, fark S olan model daha sessiz.
8. Phanteks.
9. PSU kalsın. PSU gayet iyi.

Bu 3 kasada gayet kaliteli, kablolama konusunda başarılı, içi geniş kasalar. Malzeme kaliteleri de bir o kadar iyi.
1. Hepsinin geniş.
2, 3, sana bağlı tamamen. Diğer konuda da söylemiştim.
4. Phanteks kullandığımdan biliyorum. 2 fanla geliyor ve gayet iyi. Ses konusunda da normal. NZXT içinde gelen fanlarda iyidir.
5. Üçünde de iyi kablolama yapılıyor demiştim. Eğer montajı iyi biri yaparsa tabiri caizse 0 kablo deneyimi sunar bu kasalarla.
6. Üçünün de içleri kablolama yatkın yapılmış. Montajı yapmak bu kasalara çok kolay. Tabii bilen biri yaparsa.
7. S olan daha sessiz. Ben aradaki farkı vermedim ve düz P400 aldım. Pişman değilim.
8. Eğer alacağın led Phanteks markalı ise kesinlikle Phanteks derim. Çünkü o Phanteks ledleri Phanteks kasalarıyla uyumlu ve takılacak yerleri var.
9. Zaten hepsinin PSU saklama bölmesi var. Gözükmesi imkansız.
10. Hangi ekran kartı? Bence Phanteks P400 al. NZXT S340 Elite modelini de alabilirsin. Görünüşünü beğendiğini al direk. Bu kasalar üzmez. :)

Şunu da belirteyim; NZXT S340 Elite 480 TL civarlarında. Phanteks P400 300 TL. Aradaki 180 TL ile çok şey kazandır mı dersen pek sanmıyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı