NZXT S340 Elite vs Phanteks P400S vs Phanteks P400

S340'ta üste 1, arkaya 1 ve öne 2 fan takabiliyorsun, P400S'te ise arkaya 1 üste 2 öne 3 fan takabiliyorsun. S340'ta üstte toz filtresi yok ama öndeki toz filtresi P400S'tekilere oranla daha büyük. Onun dışında tasarımları farklı, ki bu tamamen sana bağlı bir şey. P400S TGE'de ön kapağın altı ve güç düğmesi RGB aydınlatmalı. S340'ın SSD yerleri PSU tünelinin üstü ve yanında. Üsttekiler beni rahatsız ederken yandaki çok güzel gözüküyor. Ama bence en temel farkları kablolama olanakları. S340 kablolama için bir bar sunarken P400S kauçukla kaplı boşluklar sunuyor. İkisinde de kablolamak kolay. Ancak bana kalırsa kauçuk daha iyi bir çözüm. Bar hem biraz daha uzak kalıyor hem de kabloyu daha çok gösteriyor. Uzun bir ekran kartı kullanırsan da barın üstüne gelebiliyor ve hoş bir görüntü olmuyor. Hava akışı ve malzeme kaliteleri neredeyse aynı. Bir de P400S'te HDD'leri vidasız ve çok kolay bir biçimde monte edebiliyorsun. Bunlara göre kararını verebilirsin. Benim seçimim Phanteks olurdu.
 
Kaç SSD ve HDD yuvası var ve hangisinde? NZXT S340 Elite de üst toz filtresi olmaması çok bir kayıp olur mu? Hangisinin içi daha soğuk ve daha sessiz? Hangisinde daha az kablo gözüküyor?
 
Peki yukarıdaki diğer sorularada cevap alırsam işim biter. Ağzınıza sağlık. Galiba NZXT S340 Elite alıcam. Çok fazla şık duruyor.
 
Kablolar temper cama gözükmemesi lazım sizce hangisini almalıyım? Hava akışı ve soğutma yönünden S340 Elite daha iyi diyorsunuz. Peki ya fan seslerinde hangisi daha sessiz?
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı