Phanteks P500a alınır mı?

P500a almaya karar verdim arkadaşlar sadece hangi linki almalıyım onu tam bilmiyorum anakart uyumu falan. Rica etsem o konuda yardımcı olabilir misiniz? Sanırım en mantıklısı şu an bu ama dediğim gibi bilgim yok.

Anakartın ile uyumlu. Attığın link deki QP den alabilirsin.
 
5000D Airflow + Güzel bir fan kiti de bence gayet güzel olur. P500A'nın olduğu yerde başka kasanın ismi geçmez demek de fanboyluk oluyor biraz sanki.
Aynı fiyatta daha iyisini sun, onu önerelim. Kendi fiyatında daha iyi alternatif olmayan kasanın olduğu yerde başkasının isminin geçmeyeceğini demek fanboyluk yapmak değil, doğru seçimi yapmal demektir.
5000D P500A seviyesinde bir kasa değil.
 
Arkadaşlar neden bana salladiniz anlamadım ben bütçe meselesi yazdım zaten Phanteks'e kötü de demedim önerimi söyledim hayırlı olsun bu arada sistem üstünde fotoğrafını paylaşırsınız artık.
 
:D 5000D airflow P500A seviyesinde değil miymiş...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Koskoca Gamers nexus'dan de iyi biliyorsun maşallah.
Kısacası boş konuşma. 1500 liraya daha iyileri de var.
P500A kötüdür demiyorum ama senin gibi fanboyluk yapıp rakibi yok gibi kelimeler kullanıp kesin konuşmuyorum.

En iyi mekanik tasarımda 5000D airflow var sıcaklık ve hava akışı açısından da gayet iyi stok halde P500A'dan da ucuz. Dediğim gibi güzel fan yükseltmesiyle gayet iyi.

Başka ürün istiyorsan al bu da en iyi soğutmaya sahip olan ve çok daha ucuz P500A'dan.

Genel anlamda dizayn ve sıcaklık açısından en iyi de bu.
 
Son düzenleme:
Laf anlatmakla uğraşmayacağım, tek bir videodan yola çıkıp daha da kıyas almayacak iki kasa linkini atıp kanal ismini bile doğru diyemeyen biriyle tartışmam.
İncelemeler ayrıdır, böyle sıralama videoları ayrı. Çünkü sıralama videolarında saf kaliteye değil piyasaya da bakılır, en son hatırladığıma göre Gamers Nexus da Türk kanal değildi.
Stok halde P500A'dan ucuz olduğu bilgisi de doğru değil, 5000D Airflow MSRP'si 165 dolarken P500A'nın düz ve DRGB versiyonları sırasıyla 99-129 dolar. Buna rağmen yok fan yükseltmesi yok bilmem ne yok şu yok bu.
Fanboy demen de daha komik, genelde bunu diyenler asıl kendileri oluyor. Düzgün alternatif sunamayınca fanboyluk kartına sığınman da seviyeni gösteriyor.
Boş konuşmadığımdan emin olabilirsin, senin sülalenden daha çok bilgi birikimine sahibim ben.
@BerkayZ87 Şuna kasaların farklarını anlatıp öğretmek istersen buyur, ben P500A konusunda dizayn olarak en iyisi diyip Lancool 215 linki atan bu boş çarlarla boşu boşuna kendimi yormak istemediğimden göz ardı edip geçeceğim.
Son olarak o "gayet iyi" dediğin 5000D Airflow GPU sıcaklıklarında tamı tamına 10 derece daha sıcak, ne de güzel "Airflow" öyle... P360A'dan P400A'dan daha kötü, P300A hatta Solid panel versiyonu bile ondan daha iyi.
1628965347382.png
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı