Phanteks P500a alınır mı?

Laf anlatmakla uğraşmayacağım, tek bir videodan yola çıkıp daha da kıyas almayacak iki kasa linkini atıp kanal ismini bile doğru diyemeyen biriyle tartışmam.
İncelemeler ayrıdır, böyle sıralama videoları ayrı. Çünkü sıralama videolarında saf kaliteye değil piyasaya da bakılır, en son hatırladığıma göre Gamers Nexus da Türk kanal değildi.
Stok halde P500A'dan ucuz olduğu bilgisi de doğru değil, 5000D Airflow MSRP'si 165 dolarken P500A'nın düz ve DRGB versiyonları sırasıyla 99-129 dolar. Buna rağmen yok fan yükseltmesi yok bilmem ne yok şu yok bu.
Fanboy demen de daha komik, genelde bunu diyenler asıl kendileri oluyor. Düzgün alternatif sunamayınca fanboyluk kartına sığınman da seviyeni gösteriyor.
Boş konuşmadığımdan emin olabilirsin, senin sülalenden daha çok bilgi birikimine sahibim ben.
@BerkayZ87 Şuna kasaların farklarını anlatıp öğretmek istersen buyur, ben P500A konusunda dizayn olarak en iyisi deyip Lancool 215 linki atan bu boş çarlarla boşu boşuna kendimi yormak istemediğimden göz ardı edip geçeceğim.

165 dolar MSRP'li 5000D airflow 1229 TL, 130 dolar MSRP'li P500A 1560 TL. Hangisi daha F/P oluyor bu halde sence? Gamers nexus Türk kanalı olmayınca ne oluyor yaptıkları onca test inceleme boşa mı gidiyor? Bu kanalın yaptığı kasa inceleme ve test etme verilerinden daha güvenilir ve kapsamlı bilgi mi var piyasada? Ben P500A'ya kötü demedim ya da senin gibi 5000D Airflow'a rakipsiz gibi saçma kelimeler kullanmadım.
Lancool 215 için GENEL anlamda dedim F/P açısından. Overall kategorisinde ama izlemedin ki videoyu. Gamers Nexus'un sülalesinden de fazla biliyorsun anlaşılan. :D
Kağıt üzerinde 2 bilgi okudun ezberledin diye senin sözün güvenilir mi olacak yoksa düzgün bir metodoloji ile test yaparak sonuca ulaşan Gamer's Nexus'un mu?
O adamlar P500A'yı bilmiyor mu sence testlerinde yok mu zannediyorsun? 2020'nin şampiyonu P500A'idi ama 2021'deyiz.
Lütfen izle videoyu.

1628966346458.png


1628966556562.png


Videonun orasından burasından kendi tezini desteklemek için bir şeyler kırpıp da getirme. GPU sıcaklığı attığın grafik ve P500A'da 1 tane fazladan 120mm fan var yani o yüzden diyorum aradaki fiyat farkına güzel bir fan seti alırsa 5000D çok daha iyi olur diye... Başka grafiklerde de 5000D önde mesela CPU sıcaklığı ya da kasa ses seviyesi. Burada mesele direkt bu grafikler değil bu grafiklerin hepsi genel anlamda yorumlandıktan sonra bilir kişi tarafından yapılan değerlendirme. Yani bir tane grafikte daha iyi çıktı diye en iyisi o olmuyor. O yüzden kategori bazında değerlendirme yapılıyor. Lian Li lancool 2 mesh tüm grafiklerde bu iki kasadan da üstte mesela ona bakmıyorsun hiç? Taraflı izleme videoyu.
Buradaki sorunu hala göremiyorsun. P500A rakipsiz değil aynı fiyata ya da aynı fiyat aralığından başka alternatifleri de var bu kadar basit.
Başka yorum yapmayacağım tartışmaya gerek yok videoyu izleyen neyin ne olduğunu anlar. P500A çağın çok ötesinde teknolojiyle üretilmiş en iyilerin en iyisi rakipsiz bir kasa değil sen de kimsenin sülalesinden daha bilgili değilsin. Herkese iyi akşamlar.
 
Son düzenleme:
165 dolar MSRP'li 5000D airflow 1229 TL, 130 dolar MSRP'li P500a 1560 TL. Hangisi daha F/P oluyor bu halde sence? Gamers nexus Türk kanalı olmayınca ne oluyor yaptıkları onca test inceleme boşa mı gidiyor? Bu kanalın yaptığı kasa inceleme ve test etme verilerinden daha güvenilir ve kapsamlı bilgi mi var piyasada? Ben P500A'ya kötü demedim ya da senin gibi 5000D Airflow'a rakipsiz gibi saçma kelimeler kullanmadım.
Lancool 215 için genel anlamda dedim F/P açısından. Overall kategorisinde ama izlemedin ki videoyu. Gamers Nexus'un sülalesinden de fazla biliyorsun anlaşılan. :D
kağıt üzerinde 2 bilgi okudun ezberledin diye senin sözün güvenilir mi olacak düzgün bir metodoloji ile test yaparak sonuca ulaşan gamer's Nexus'un mu?
O adamlar P500A'yı bilmiyor mu sence testlerinde yok mu zannediyorsun? 2020'nin şampiyonu P500a'idi ama 2021'deyiz.
Lütfen izle videoyu.
Eki Görüntüle 1138099

Eki Görüntüle 1138100

Videonun orasından burasından kendi tezini desteklemek için bir şeyler kırpıp da getirme. GPU sıcaklığı attığın grafik. Başka grafiklerde de 5000D önde mesela CPU sıcaklığı ya da kasa ses seviyesi. Burada mesele direkt bu grafikler değil bu grafiklerin hepsi genel anlamda yorumlandıktan sonrabilir kişi tarafından yapılan değerlendirme. Yani bir tane grafikte daha iyi çıktı diye en iyisi o olmuyor. O yüzden kategori bazında değerlendirme yapılıyor. Lian Li lancool 2 mesh tüm grafiklerde bu iki kasadan da üstte mesela ona bakmıyorsun hiç? Taraflı izleme videoyu.
Buradaki sorunu hala göremiyorsun. P500a rakipsiz değil aynı fiyata ya da aynı fiyat aralığından başka alternatifleri de var bu kadar basit.
Başka yorum yapmayacağım tartışmaya gerek yok videoyu izleyen neyin ne olduğunu anlar. P500a çağın çok ötesinde teknolojiyle üretilmiş en iyilerin en iyisi rakipsiz bir kasa değil sen de kimsenin sülalesinden daha bilgili değilsin. Herkese iyi akşamlar.

Akşam akşam rahatlama geldi.
Hocam bırakın üstünlüğü tercih edilmez bile. Logoya para vermek isteyenleri bilemem tabii :)

Sahip olamayanlar kötüleyerek rahatlar.
 
Sahip olamayanlar kötüleyerek rahatlar.

Önüne şu an 10 tane 5000D Airflow koymamı ister misin? Dur ya da şöyle sorayım, hayatında kaç farklı sistem topladın, bu kasaların kaçını doğrudan tecrübe edebildin?
Komik komik laflarla büyük gözükeceğinizi ve haklı olduğunuzu sanadurun siz, ileride aynı "Jumper OC'ci" gibi olacaksınız, aynen devam. 👍
@BerkayZ87 bugün göz ardı listesi için bereketli gidiyor, sen de şu benim profil fotoğrafını kullanmayı bırak da liste büyümesin :D😈
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Önüne şu an 10 tane 5000D airflow koymamı ister misin? Dur ya da şöyle sorayım, hayatında kaç farklı sistem topladın, bu kasaların kaçını doğrudan tecrübe edebildin?
Komik komik laflarla büyük gözükeceğinizi ve haklı olduğunuzu sanadurun siz, ileride aynı "jumper OC'ci" gibi olacaksınız, aynen devam. 👍
@BerkayZ87 bugün göz ardı listesi için bereketli gidiyor, sen de şu benim profil fotoğrafını kullanmayı bırak da liste büyümesin :D😈

Koy bekliyorum 7 sistem topladım.

Koy bekliyorum 7 sistem topladım.

Ben öneri yaptım hemen triggerlandınız.

Koy bekliyorum 7 sistem topladım.

Ben öneri yaptım hemen triggerlandınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
5000D kuzende var P500a bende var. P500A'nın kasa içi soğutma daha iyi bunu ikimizde test ettik. Malzeme olarak da P500a daha iyi, 5000D kötü kasa demiyorum asla ama gerçekten aynı kulvarda değiller.
 

Geri
Yukarı