Phanteks PH-120 Fan Nasıldır?

SYS FAN slotu doluysa? :) Voltaj düşüren kablolar var en ideal çözüm onlar gibi duruyor aslında. Fanın devrini düşürüyor bu kablolar.

Yeni anakartlarda en asagi 5 ya da 6 SYS Fan baglantisi var, yani o kadar fan baglayacaksin ve yer kalmayacak falan. Zor isler bunlar :)

Yeni anakartlarda en asagi 5 ya da 6 SYS Fan baglantisi var, yani o kadar fan baglayacaksin ve yer kalmayacak falan. Zor isler bunlar :)
Kasama 10 tane kasa fanı takılı olduğu için benim açımdan kontrol etmem münkün değil. Gerçi sadece 3 tanesini kontrol edemiyorum. :D

Kasama 10 tane kasa fanı takılı olduğu için benim açımdan kontrol etmem münkün değil. Gerçi sadece 3 tanesini kontrol edemiyorum. :D

Ben surada yeni sistem ismarladigim icin gürültü konusunda biraz arastirma yapiyorum ordan bu konuya tesadüf denk geldim. 10 tane fan takma iyi cesaretmis bu arada. Ayrica hadi yeri gelmisken sorayim, aldigim kasada iki adet PH-F140SP fan var ama sesli calismasi konusunda sikayet ediyorlar sizce bu fanlari kullanmali miyim?

Ben surada yeni sistem ismarladigim icin gürültü konusunda biraz arastirma yapiyorum ordan bu konuya tesadüf denk geldim. 10 tane fan takma iyi cesaretmis bu arada. Ayrica hadi yeri gelmisken sorayim, aldigim kasada iki adet PH-F140SP fan var ama sesli calismasi konusunda sikayet ediyorlar sizce bu fanlari kullanmali miyim?
Sisteminiz hayırlı olsun hocam. Ben hiçbir zaman kasa fanlarını kullanma taraftarı değilim. Benim kasamda da 4 tane NZXT fan vardı sattım hepsini. Kasalara konulan fanlar genelde düşük sınıf fanlar oluyor ses de yapıyor kontrolde edilmiyor. Bütçeniz el veriyorsa kontrol edilebilir fanlar alın bence, sessizlik istiyorsanız. Kasanızda gelen fanların hava üfleme değerleri yüksek performansa odaklı. Buda normal bir şekilde ses yapabilir ama önce kullanıp denemek lazım. Halos çerçeveleri kesinlikle siyah ve koyu renkleri fanlarda kullanmayın pek güzel durmuyor. :D Açık renkli ve özellikle şeffaf yapraklı fanlarda çok güzel görüntü elde edersiniz. Bendeki Halos çerçeveleri kasa aydınlatması için kullanıyorum şuan gizledim kasa içine. Siyah renkli fanlarda nasıl gözüktüğünü fotoğrafla göstereceğim size.

8zJNqV.jpg

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı