Phantom liberty DLC'si kaç GB?

PC'de 24 GB.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Optimizasyonda bazı yerlerde çok kötü normalde 70 80 FPS de oynarken kalabalık bir alana girdiğimde 40 FPS'e kadar düştü RTX'i kapatmak zorunda kaldım.
Sistem nedir? 2.0'la fark olmamali ancak boyle birsey varsa hype cok azalabilir.

Bende de 4070 ve R5 7600X var. Phantom Liberty'den once 100 120 veren yol izleme simdi 80 90 veriyor...

Bende yol izleme kapalıydı zaten onu da açarsam 20leri görürüm herhalde. Normalde Ultra ayarlar Ultra RTX ile 70'in altına hiç düşmezdim ama DLC'nin geçtiği şehirde 50'lere kadar düşüyor. Normalde 50 FPS oynarım ama bazı yerlerde 80 alıp bazı yerlerde 50'ye düşünce takılıyor oyun. RTX'i kapatıp oynuyorum şu an 100'ün altına çok nadir düşüyor.

Bende yol izleme kapalıydı zaten onu da açarsam 20leri görürüm herhalde. Normalde Ultra ayarlar Ultra RTX ile 70'in altına hiç düşmezdim ama DLC'nin geçtiği şehirde 50'lere kadar düşüyor. Normalde 50 FPS oynarım ama bazı yerlerde 80 alıp bazı yerlerde 50'ye düşünce takılıyor oyun. RTX'i kapatıp oynuyorum şu an 100'ün altına çok nadir düşüyor.
En iyisi hocam kapatmak. Ayrica haklisiniz. FHD'de Yol izleme ile sabit 100 Ustu aliyorken Catisma ve Ray Tracing'in en baba oldugu isikli sahnelerde 80'e kadar dustu ancak cok ama cok aksiyon oldugu icin hissedemedim. Yanliz oyunun mekanikler ve aksiyonu efsane olmus. Ana oyunu asla oynayamam gibi bidaha.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı