santoryu42010
Centipat
Sizce darboğaz olur mu? Olursa da çok olur mu?
Son düzenleyen: Moderatör:
düşünüyorumİşlemci %3 civarında darboğaz yapıyor (Tabii bu değerler 1080P çözünürlükte geçerli çözünürlüğü düşürürseniz darboğaz artar) ileride işlemciyi güncellemeyi düşünüyorsanız bir süre böyle idare edebilirsiniz.
ama yüzde 3 çokta etkilemez gibiİşlemci %3 civarında darboğaz yapıyor (Tabii bu değerler 1080P çözünürlükte geçerli çözünürlüğü düşürürseniz darboğaz artar) ileride işlemciyi güncellemeyi düşünüyorsanız bir süre böyle idare edebilirsiniz.
Düşünüyorum.
Monitörünüzün desteklediği maksimum çözünürlük nedir? Dediğim değerler 1080P için ona dikkat edin.
peki çok ısınırmıRX 560 alınır o işlemciye.
Nereden öğrenebilirim kaç olduğunu.
Peki çok ısınırmı.
Nereden öğrenebilirim kaç olduğunu
Peki çok ısınırmı
1280 1024Masaüstünün boş bir kısmına sağ tık>görüntü ayarları>ekran çözünürlüğü>önerilen çözünürlük.
turbox buldum 900 tl ben işlemci çok ısınırmı diye sordumTurbox almazsanız en ucuz model bu ve bu model ısınmıyor;
![]()
Sapphire RX 560 Pulse 11267-18-20G 128 Bit GDDR4 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Sapphire RX 560 Pulse 11267-18-20G 128 Bit GDDR4 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.