Phenom II Tabanlı Sistem Upgrade

Yunus COŞKUN

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Radyoloji Teknikeri
Arkadaşlar uzun zamandır Technopat'ı boş vakitlerimde üye olmadan takip ediyordum, bugün üye oldum. Son zamanlarda 2011 senesinde topladığın PC'imi güncellemek istiyorum. Sistemim aşağıda belirttiğim parçaları içeriyor. Sistemi güncelleyip yeni çıkan oyunları da rahatlıkla oynamak istiyorum, neler yapmalıyım? Önerileriniz bekliyorum.

• AMD 970 BE 3.5 GHz Phenom II işlemci
  • Gigabyte 970A DDR3 AM3+ atx anakart
  • Sapphire HD6670 1 GB 128 bit Radeon GPU
  • OCZ 550 watt fatal1ty psu
  • 8 GB Hi-level 1600 CL9 RAM (4+4)
  • 60 GB Corsair Force 3 SSD (%78 kalan ömür)
  • 2 TB WD Green Intellipower
  • 2 TB Seagate Barracuda 7200 rpm
  • 250 GB Samsung 7200 rpm
  • Aerocool GT Black SSD Ready Midtower kasa
  • Sunbeam Core Contact Freezer kule tipi işlemci soğutucu
  • Via Fast Ethernet 10 / 100 mbps ağ bağdaştırıcı
  • 40 inç 1360 x 768 LG plazma :)

Son düzenleyen: Moderatör:
500 ile 700 TL arası değişiyor, aslında elimde bir kaç tane daha sabit disk var. Sadece ekran kartı alsak bu fiyata ne olur performans açısından ?

Saphire'in dual x olanı var, o.c. olanı var birde nitro olanı var. R9 380 in 3 modeli var hangisini tercih etmeliyim ? Farklar nedir ? Birde bu 970 işlemci bu ekran kartının yanında sönük kalır mı ?

Darboğaz sıkıntısı yaşamazsınız.

O.C verion fabrika çıkışlı olarak overclockludur demektir.

Nitro ve Dual-X ise soğutma sistemleridir. Nitro daha yeni ve daha etkilidir. Nitro seçmelisiniz.

O.C ile uğraşmak istemiyorsanız Nitro O.C versiyon alın derim.

@Silinen üye , dayanamayıp bu gün gittim MSI 2g gaming r9 380 aldım, 6670 in üzerine iyi gideceğini umuyorum. 770 TL fiyat ile samsun vatanbilgisayardan aldım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı