Phenom II X4 945 Sisteme Ekran Kartı Önerisi

HeartOfDarkness

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 5 senelik bir sistemim var ancak artık oyunlarda fazlasıyla zorlanıyor, sıkıntılar çıkıyor ben de bir ekran kartı almak istiyorum.

Amd Phenom II X4 945 3.0 GHz
8GB 1333MGz RAM
Asus m5a78l m lx v2
R7 250 OC GDDR 5 1GB
500W PSU

Sistemim tam olarak böyle. RX 480 8GB takmak istiyorum bir sıkıntı çıkarır mı veya ne gibi değerler alırım söylerseniz sevinirim. Ya da sisteme göre daha performanslı bir ekran kartı varsa önerilere açığım şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer sistemini sonradan yükselteceksen o ekran kartını alabilirsin, yani katlanırsın biraz. Çünkü FullHD çözünürlükte o işlemci ile darboğaz yapabilir. Ki bunu AMD yazılımından kareyi sabitleyerek çözebilirsin. Eğer yükseltmeyi düşünmüyorsan paranı kendine saklayıp RX460 veya RX470 öneririm. Bu kartlar sana yeterli olacaktır.

Doların durumu belli ama sistemi illaki yükselticem ryzen 5 çıkmasını bekliyorum Rx460 ile Rx470 arasında biraz fazla fark var sanki ancak Rx470 ile Rx480 arasında fazla bi fark göremedim ben malum dolarda bu aralar uçuyor Rx470 4Gb alsam bi sıkıntı olurmu oyunlarda yani yine ekran kartının performansından fullhd ile yararlanabilirmiyim ?

Benim düşüncem alabiliyorsanız RX 470 alıp, yazılımınından fps sabitleyip kullanmanız olacaktır. RX 460 ile alacağınız performansı alırsınız yine ama sistemi yenilerseniz elinizde RX 460` dan daha güçlü bir ekran kartı olacak.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı