Phenom II X4 955 ve HD 4800 sistemde Windows 10 format atarken klavye ve mouse çalışmıyor

aionthearete

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
RAM
8 GB
Ekran kartı
ATI Radeon HD 4800 1GB
Anakart
M4A87TD/USB3
İşlemci
AMD Phenom(tm) II X4 955 Processor 3.20 GHz
Merhaba ben Windows 10 PC kasmaya başladığı için format atmak istiyorum normal ayarlardan sıfırlamayı denedim kurulum kısmında dil seçme yerine attı direkt ama orada ne klavye ne mouse okumuyor. USB ile format denedim orada da kurulum kısmında klavye mouse okumadı. Kuruluma gelince dil seçemediğim için sıfırlayamadım da. Klavye, mouse USB ile bağlı ve bütün USB yerlerine takıp denedim hiçbiri olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı anakartlarda BIOS üzerinden USB Device Enabled yapmak gerekebilir. Sizde de böyle seçenek varsa deneyebilirsiniz.

Bazı anakartlarda BIOS üzerinden USB Device Enabled yapmak gerekebilir. Sizde de böyle seçenek varsa deneyebilirsiniz.
Biosa girdigimde Advenced kısmında USB configuration var oranın fotoğrafını koyuyorum.
20220311_073047_HDR~2.jpg

2 Klavye 1 Mouse olarak algılıyor 2 USB takılı biri klavye biri mouse neden böyle algıladığını anlamadım.

Bu halde bile çalışmıyor mu hocam?

USB'yi MBR olarak mı yazdirdiniz?

USB'yi MBR olarak mı yazdirdiniz?

İlk GPT olarak yazdırdım anakartım UEFI desteklemediğini öğrendim sonra MBR olarak tekrar yazdırdım bu sefer kuruluma kadar geldim ama dil seçemedim ve CTRL+ALT+DEL menüsünden sıfırlamayı da denedim o kısımdada kurulumda klavye mouse çalışmadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı