Phenom II x4 965 mi fx4100 mü?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki o zaman bu sistem oyunları orta bazılarını yüksek ayarlarda(düşük çözünürlükte) rahat bi şekilde açar diğer her tür uygulamayıda akıcı yaparsın. İleride bütçen olursa yeni oyunları oynamak için 7000 beya 600 serisi orta/yüksek seviye bi ekran kartıyla sisteme takviye yaparsın ^^ Şimdiden hayırlı uğurlu olsun parmaklarında paralansın :D

Yok bekleyin daha almadım hayırlı olsun falan demeyin.. Siz sistemin son haline bakıp sorumu cevaplamadınız kaçamazsınız hiçbir yere :D

MSI 870A-G54 (FX), AMD 870G, DDR3, 2X PCIExp, Socket 938 AM3+ 218 TL
AMD Phenom II X4 965 Black Edition AM3 3.4 GHz, 8 MB, BOX İşlemci (125W) 254 TL
SAPPHIRE HD6750 GDDR3 1GB 128BIT AMD RADEON DX11 EKRAN KARTI 175 TL
GSKILL 2GB VALUE DDR3 1333MHZ CL9 PC RAM X2 58 TL
WD 3.5" 500GB CAVIAR BLUE 16MB CACHE SATA 3.0 7200RPM HARDDISK 198 TL
XILENCE XP600 600W 135MM FAN PSU GAMİNG SERİSİ R3 152 TL

Birde xilence ın bu modelinde 80+ var ama yinede thermaltake mi alsamdiye düşünüyorum daha ucuz hem ?[/B]
Sorum ve sistemin son hali buydu.. Sizin önerdiğiniz anakart şu muydu peki ? :

.:.NOVA Bilgisayar.:. ASUS M5A97,

Bu ise şayet anakart için 218 TL'yi gözden çıkarttım 227 lirayı daha çıkarabilirim..

Bu arada 2. el diyorsunuz da kime, nasıl güveneceğim ?

Donanımhaber,Sahibinden,Chip forum gibi yerlerde 2.el satışlar var ve direk elden teslim alabileceğiniz,deneyebileceğiniz şekilde satış yapanlar var.

Bak kendimden örnek veriyorum. Fx işlemci aldım ilk önce. Kasam matx olduğu için mejburen 880 yonga setli bir anakart almak zorunda kaldım.

Az daha param olsa kesinlikle M5A97 alırdım. Ve senin şuanda para sıkıntısı çektiğin bilinen bir şey.

Senin yerinde olsam. Ekran kartını almam. Ve ekran kartından 100 tlyi anakarta veririm. Elinde 75 tl para kalacak. Birazcık anakart ile idare edeceksin ve parayı tamamladığında HD 6790 veya HD 6850 alacaksın.

Acele işe şeytan karışır diye boşuna dememişler.

Bak kendimden örnek veriyorum. Fx işlemci aldım ilk önce. Kasam matx olduğu için mejburen 880 yonga setli bir anakart almak zorunda kaldım.

Az daha param olsa kesinlikle M5A97 alırdım. Ve senin şuanda para sıkıntısı çektiğin bilinen bir şey.

Senin yerinde olsam. Ekran kartını almam. Ve ekran kartından 100 tlyi anakarta veririm. Elinde 75 tl para kalacak. Birazcık anakart ile idare edeceksin ve parayı tamamladığında HD 6790 veya HD 6850 alacaksın.

Acele işe şeytan karışır diye boşuna dememişler.

Hah ağzına sağlık. Senin durumun için en iyi çözüm bu. Bu arada M5A97'de onboard ekran kartı var mıydı? ^^

M5A97 Onboard kartı değilse mejburen bir süre oyunsuz takılacaksın :D Elinde ekran kartı parandan 75 tl kalıcak zaten. HD 6850 alsan , sapphire modeli 320 tl. Ama indirimle 270 e bile alabilirsin.

Hergün yastığının altına 5-10 tl koysan :D 1 ayda para toplanıyor. Atalarımız ne demiş ? Acele işe şeytan karışır D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı