Phenom II X6 1090T sisteme ekran akrtı tavsiyesi

• Konuyu başlatan Cybex
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.375

Cybex

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, ekran kartımı değiştirmek istiyorum. Bu sisteme darboğaz yapar mı?
Değiştirilmesi gereken bir parça varsa öneride de bulunabilirsiniz. Teşekkürler...

( 990XA -UD3 gigabyte) GIGABYTE - Motherboard, Graphics Card, Notebook, Slate, Mini PC, Server, PC Peripherals and more / GA-990XA-UD3 (Rev. 1.0)(Anakart,Yonga Seti 990X,Soket AM3+) /

- Amd Phenom II X6 1090T 3.2 GHZ

- Güç Kaynağından tam emin değilim sanırım 500 lük.
- Ram 6GB (2gb ram daha takılacak)
-İşletim sistemi windows 8.1
-Ekran kartım Sapphire Radeon HD 6870 1 gb 256 bit

bandicam 2015-01-31 11-35-54-094.jpg

İşlemci bazı oyunlarda darboğaz yapacaktır, değişmesi iyi olur. Güç kaynağından tam emin olamadım. Tam olarak bütçen ne kadar ?

Çok fazla bir bütçem yok. Biriktiriyorum bu aralar. İşlemciyi değiştirmek istemiyorum çünkü değişti mi anakartın da değişmesi gerekebilir. O kadarının altından kalkamam. Ekran kartını bile zor alabiliyorum. Ayrıca 2 çekirdeği kapatıp 4 çekirdeğe düşürüldüğünde hızda artış oluyor. Hiç denemedim ama özelliklerinde yazılı. O şekilde idare ederim.

Son düzenleme:
İşlemci darboğaz yapar diye düşünüyorum. Biraz daha düşük ekran kartı bakıp, pentium G3258 işlemci alınarak daha verimli bir takviye olur.

Çok fazla bir bütçem yok. Biriktiriyorum bu aralar. İşlemciyi değiştirmek istemiyorum çünkü değişti mi anakartın da değişmesi gerekebilir. O kadarının altından kalkamam. Ekran kartını bile zor alabiliyorum. Ayrıca 2 çekirdeği kapatıp 4 çekirdeğe düşürüldüğünde hızda artış oluyor. Hiç denemedim ama özelliklerinde yazılı. O şekilde idare ederim.
Anakartın değişmesine gerek yok, fx serisi bir amd işlemci alabilirsin. Sen paranı biriktir o zaman daha iyi yardımcı oluruz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı