Phenom X4 965 Sistem Upgrade

TechnoDeli

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben kasamın eskidiğine karar verdim elimde belirli bir bütçe var.
Kasamın özellikleri:
  • CPU:AMD Phenom(tm) II X4 965 Processor (4 CPUs), ~3.5GHz
  • GPU: AMD Radeon HD 6570
  • RAM:16 GB
  • Screen: 1600x1200 LCD Onboard Monitor
  • DirectX: 11

Ekran kartı olarak Sapphire R9 380X almayı düşünüyordum hatta bununla ilgili bir konu bile açtım herkes düşünmeden Sapphire al dedi ama 2 3 dk önce bir konuda da herkes ASUS demiş. Sapphire alırsan ekran kartın yanar vb. yorumlar. R9 380X Sapphire ya da R9 380 Asus Strix alacağım. Hangisi oyunları daha performanslı çalıştırarak uzun ömürlü olur?

Bir de işlemci olarak AMD FX8300 almayı düşünüyorum.
Anakart olarak MSI 970 gaming.
Bir de kaç W luk bir güç kaynağı gerekiyor? Parçalar uyumlu mu uyumsuz mu açıklarsanız sevinirim. Uyumsuz parçalar yerine yeni parçalar önerebilirsiniz. 2100 TL bütçem var.

Amd fx8300
Msi 970a gaming
Asus r9 380

Bunların yanına 600w bir güç kaynağı alabilirsin. Yada zalman z3 plus ın 600w lı kasasını. Ufak bi overclock yapacaksan deepcool gammax s40 da alırsın.

Elinizdeki Ram'leri değerlendirmek isterseniz 1.sistemi öneririm. Sıfırdan toplayacağım derseniz 2.sistemi öneririm. Am3+ bir sisteme yatırım yapmanızı tavsiye etmem. Elinizde size yetecek bir HDD var mı? Varsa 2.sistemdeki HDD'yi çıkarıp işlemciyi I5 6400 alabilirsiniz. Sapphire ile Asus aşağı yukarı aynı sıcaklıklarda çalışacaktır.

Ekran Alıntısı.PNG

Ekran Alıntısı2.PNG

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı