Phenom X6 1055t (4GHz) RX470 darboğaz yapar mı?

bigboss035

Hectopat
AMD Phenom X6 1055t 4GHZ overclock yapılmış işlemcim var. Uygun fiyata RX 470 Gaming X modelinde ekran kartı buldum. İşlemcimin darboğaz yapacağını sanmıyorum ama birde size sorayım dedim. Oyunlarda darboğaz ısınma söz konusu olur mu? Yardım edenlere teşekkür.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcimin üzerinde hyper 212 led soğutucu var. Boşta 25 derece :) yükte max 50 ye çıkıyor. Kasa küçük baya. İçinde fan yok ama ekran kartı sığmaz diye düşünüyorum. O yüzden yan kapağı açık bırakırım. Sadece LoL ve pes 2018 oynuyorum. Gaming x modellerinde 60 dereceye kadar fanlar dönmüyomuş. LoL oynarken ısınma yapmaz diye düşünüyorum. En kötü 12 cm fan alırım.
Darboğaz olur yazmışsınız ama % kaçlık bir darboğz söz konusu olur onu merak ediyorum. Yani aşırı bir FPS kaybı yaşarmıyım ?.
Ekran kartı satılmış :(
Bu işlemci için önerdiğin bir ekran kartı varmı ?
Zotac gtx 670 düşünüyorum ama oyun testlerinde 80 derece yi geçebiliyor. Gtx 560 ti diretcU modelini önerirmisin ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı